2777
2789
عنوان

برسه به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 52 پست
قربونت بشم منم خداروشکر بد نیستم،یکماهی میشه میام سرکار ان شالله که سال دیگه اینموقع یه نی نی ناز د ...

خوب خدا رو شکر‌.انشاالله همیشه سالم و خوش باشی.مرسی قربونت،منم میبوسمممت🤗❤😚

خوب خدا رو شکر‌.انشاالله همیشه سالم و خوش باشی.مرسی قربونت،منم میبوسمممت🤗❤😚

شانو جون الهی قربون دلت برم که چقد پره درده.با اینکه در جربان این اتفاقا بودم ولی باز با خوندن تک تک کلماتش اشکم همینجور میومد.الهی به حق صاحب این ماه،به حق شش ماهه ی امام حسین اینبار یه بارداریه سالم و شیرین رو تجربه کنی و بچه ات رو سالم و سلامت به دنیا بیاری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شانو جون الهی قربون دلت برم که چقد پره درده.با اینکه در جربان این اتفاقا بودم ولی باز با خوندن تک تک ...

حنانه جوووون،خوبی قربونت.نینیمون چطوره؟

ممنونم از لطفت عزیز دلم.انشاالله،همین که دعای خیر تو دوستای خوبم پشتم باشه،کافیه و خدا قبول کنه.

انشاالله خودتم به سلامتی و خوشی این راه رو طی کنی و نی نی تو سالم و سرحال بغل بگیری🤲🤗😘

حنانه جوووون،خوبی قربونت.نینیمون چطوره؟ ممنونم از لطفت عزیز دلم.انشاالله،همین که دعای خیر تو دوستای ...

قربونت برم الهی .بهمون سر بزن گاهی تو تاپیک .از بودنت خوشحال میشیم عزیزم 

ان شااله اقدامتو شروع کردی؟

از فردا چله ی سوره ی حشر میخوام بخونم واسه بچه های تاپیک .حتماا واسه حاجت تو هم میخونم اگه لایق باشم و خدا صدامو بشنوه

قربونت برم الهی .بهمون سر بزن گاهی تو تاپیک .از بودنت خوشحال میشیم عزیزم  ان شااله اقدامتو شرو ...

گهگاهی بتونم میام سر میزنم ولی خاموش.با خوشیتون شاد میشم و با ناراحتیتون ناراحت.

انشاالله میخوام از آبان اقدام کنم تا ببینیم خدا چی میخواد.

خییلییییی ممنونم عزیز دلم.خیلییییی محتاج دعاتم🤗😘🤗😘.خدارو شکر که دوستای خوبی مثل شما دارم❤❤❤

گهگاهی بتونم میام سر میزنم ولی خاموش.با خوشیتون شاد میشم و با ناراحتیتون ناراحت. انشاالله میخوام از ...

چقدر داستانت سخت و طاقت فرسا بود 

همینه که میگن تو فقط خودتو میبینی من چقدر شاکی بودم که چرا توی ۸ هفته بچم سقط شد 

میشه درخواست دوستی منو قبول کنی نمیسه اینجا توضبح بدم ب کمکت احتیاج دارم

چقدر داستانت سخت و طاقت فرسا بود  همینه که میگن تو فقط خودتو میبینی من چقدر شاکی بودم که چرا ت ...

آره عزیزم،حالا من با این شرایطم مطمئن باش باز بدتر از منم هست.خدا رو شاکریم.ببینیم چی برامون میخواد.

انشاالله شمام به سلامتی باردار بشی دوباره و بچت سالم و با دل خوش بیاد بغلت.دوستیتو قبول کردم عزیزم

سلام دوست عزیزم.تایپیکت دلمو آتیش زد🥺😔😔

خیلی سخته.خیلی سخت.من خودم سه تا سقط متوالی داشتم ولی توی سه ماهگی.خدابهت صبر بده و آرامش و انشاالله یه بچه سالم و صالح بذاره توی بغلت.همین چند وقت پیش جاریم یک روز به تاریخ آخر زایمانش بچش توی شکمش خفه شد.خدا میدونه چقدر حالش بد بود.

ما آدما هیچ سر از حکت های خدا درنمیاریم.من هم بارها به این فکر کردم که ای کاش خدا دلیل حکتش رو بهمون میگفت تا آروم بشیم.😔.

بهت یه دعا معرفی میکنم بهش میگن دعای سریع العجابه امام سجاد.

بهش میگن دعای  الهی کیف ادعوک و ان ان و کیف اقتعو رجایی منک و انت انت.

ببخشید ممکنه متنشو اشتباه نوشته باشم ولی توی گوگل سرچ کن عکسش میاد. زیاد نیست.نیت کن و صد مرتبه اون دعا رو بخون.انشاالله که جواب میگیری.یه دعای استغفار امیرالمومنین هم هست ۴۰ روز موقع نماز صبح.

ما رو هم از دعات بی نصیب نذار.خدا خیلی داغ دیده ها رو عزیز داره.

برات بهترین ها رو آرزو دارم🌹❤

خدایا شکرت😍❤💋🌷