2777
2789
عنوان

برسه به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 52 پست
این همه رنج را از کجا آورده ای.... واقعا هیچ ندارم بگم در وسعت این همه درد... انشاله اینبار یه یاع ...

قربونت بشم بانو جانم،چیکار کنیم،توکل به خدا.اگه زحمتی نمیشه از دوستات برام پرس و جو کن و یه دکتر وارد بهم معرفی کن.ممنونت میشم

من مطمئنم هنوزم خدارو دوست داری 

خیلی هم بنده ی خوبی هستی

اون حدیث رو خوندی که اگه اول ماه و آخرماه و وسط ماه نزدیکی کنید بچه ای که تشکیل میشه سقط میشه؟

انشاءالله به حق حضرت ام البنین این دفعه با رعایت حدیث پیامبرص بچتو صحیح و سالم بغل کنی و دلت شاد بشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در اول ماه ، میان ماه و آخر ماه جماع مکن که باعث سقط فرزند (جنین) می شود و اگر فرزندی متولد شود ممکن است دیوانه باشد یا صرع داشته باشد

من بارداریم سخت بود و مسمومیت و دکولمان جقت و فشاربالا بچم بدنیا اومد و هردو تا گوشش ناشنواست.

سه ساله کارم دکتر و بیمارستان و کلاس گفتاره

تو از منم صبورتری و ایمانت قوی تره.یه مدت به بدنت استراحت بده و یه دکتر خوب و استراحت مطلق داشته باش

بسپارش به حضرت عباس 

ایشونو به مادرش قسم بده

ما تو فامیلمون یه خانومه هرچی بچه میاورد سقط میشد

دستشویی و حموم و نشستنوو خوابیدن به پهلوی راست باعث میشد سقط کنه

تو نه ماه بارداری فقط دراز کشید و حموم نرفت و زیرش لگن گذاشتن تا دوتا بچه هاش بدنیا اومدن

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم.کل داستانتو با گریه خوندم چون خودمم دل شکستم.سه ساله که منتظرم و کلی هم عذاب کشیدم تو این مدت.اما غم تو بیشتره چون هر بار کلی امیدوار شدی و بعد....نمی خوام مثل بزرگترا یا آدمای بی درد حرف بزنم اما مطمئن باش صد در صد حکمتی توی همه این اتفاقات بوده شاید باید درسی می گرفتی ازش فکر کن ببین چه درسی میتونی بگیری. وگرنه اگر غیر از این بود باید بچه هات می موندن واست.من خودم32 هفته دنیا اومدم.1هفته هم توی دستگاه بودم یا برادرم 28هفته اما هر دومون موندیم چون خدا می خواست.نمیدونم چرا اما شاید برای شما هم مثل من و خیلیای دیگه هنوز زمانش نرسیده.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

سلام عزیز دلم

نامه ات رو خوندم

حالم خراب شد

خاک بر سر اون دکتری که میدونست تو تجربه زایمان خطرناک داری بهت آمپول بتا نزد تا ریه بچه کامل بشه آخه من آدم معمولی میدونم اون نمیدونه

عزیزم شما باید تحت نظر دکتر حنطوش زاده متخصص بارداری های پرخطر باردار بشی

یعنی دکتر با تخصص پریناتال

باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 

دکتر من خانم دکتر میرعشقی بود

جوون بود اما خیلی خیلی دلسوز بود

خودتم حواست باشه وضعیتت رو مرتب چک کن

اگر دتر دنیا بیاد ریه اش کامل باشه با آمپول بتا

بهتر از اینه که نگه داری 

به نظرم هفته های آخر بستری شو

مثل خود من که سه هفته کامل بستری بودم تا خود روز سزارین

توروخدا بیا بگو داری چیکار میکنی  کدوم دکتر رفتی

سلام عزیزم.ممنونم از حس همدردیت.

والا چند ماه دیگه به امید خدا میخوام اقدام کنم تا ببینیم چی میشه.بعد از بارداری اولم اومدم پیش دکتر حنطوش زاده ولی گفت اصلا نگران نباش،بچه اولی پیش میاد و مهم نیست و اصلاااااا حتی یه دونه قرص و آزمایش ننوشت با وجود اصرارای من و همسرم.ولی باز دلمون آروم نشد و فرداش رفتیم پیش دکتر وجیهه مرصوصی که بعد از کلی آزمایش گفت مشکلی نیست و اقدام کن

قربونت بشم بانو جانم،چیکار کنیم،توکل به خدا.اگه زحمتی نمیشه از دوستات برام پرس و جو کن و یه دکتر وار ...

تو تهران میخای؟

بچه های تاپیکم خیلی دوستتون دارم😍😍😍😍انشاله ب ارزوهای قشنگتون برسید😘😘😘😘
سلام عزیزم.ممنونم از حس همدردیت. والا چند ماه دیگه به امید خدا میخوام اقدام کنم تا ببینیم چی میشه.ب ...

فشار خونت رو خودت تو خونه با دستگاه چک کن

هر چند ساعت یه چیز شیرین بخور تکان هاشو چک کن

هفته ۲۸ رسیدی اولین آمپول بتات رو بزن (زودترم میشه زد) 

واسه زایمان هم فقط بیمارستانی برو که ان آی سیو خوب داشته باشه

خلاصه میدونم خودت خیلی خیلی بهتر میدونی چون تجربه کسب کردی

ایشالا چندماه دیگه یه نی نی تپل مپل میاد بغلت

آره عزیزم

سلام قربونت بشم...نمیدونی چقدر غصه ت رو خوردم...

منم زایمان سختی رو گذروندم ولی خداروشکر بخیر گذشت

ان شالله به حق آبروی حسین دوباره باردار بشی و نی نی نازت رو بسلامتی بغل بگیری...حتما تحت نظر دکتر حاذقی باش

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
سلام قربونت بشم...نمیدونی چقدر غصه ت رو خوردم... منم زایمان سختی رو گذروندم ولی خداروشکر بخیر گذشت ...

سلام آنالی عزیزم.خوبی قربونت؟ممنونم از لطفت‌.انشاالله خدا بخواد همینکارو میکنم تا ببینیم چی میشه.

سلام آنالی عزیزم.خوبی قربونت؟ممنونم از لطفت‌.انشاالله خدا بخواد همینکارو میکنم تا ببینیم چی میشه.

قربونت بشم منم خداروشکر بد نیستم،یکماهی میشه میام سرکار

ان شالله که سال دیگه اینموقع یه نی نی ناز داری...

میبوسمت  

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿