2777
2789
عنوان

حالا تکلیف ما چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 40 پست
یعنی ماهم باید جدا بشیم ؟

ن چرا باید جدا بشی, فقط هیچکدومتون نباید خواهرمن برادر من کنید و بچسبید ب زندگیتون 

البته یکمی شاید خانواده اون شمارو تحویل نگیره و خانواده شما ایشون رو,  ولی اگه واقعا همدیگه رو دوست دارید باید با سختی ها بجنگید و نزارید مسائل حاشیه ای رو زندگیتون تاثیر بزاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدم خیلی دوسم داره خیلی ، تازه میگه دودشون تو چشم خودشون میره ب ما چ ربطی داره، من نشون شده ام عق ...

در هر صورت شما با خواهرتون و اون با برادرش در ارتباطه و تحت تاثیر قرار می گیرید تازه اگه فشار مادرشوهر و خواهرشوهر و این چیزا رو نادیده بگیری

من و نامزدم واقعا هم‌ دوس داریم آخه اونا ده روز قهرن یه روز آشتی ، همه عادت کردن ، حتی بابام به خواه ...

ببین اگه واقعاااا مطمئنی نامزدت عاشقته و پشتته پس نگران نباش چون ممکنه خونوادش بعد ها بهت حرفی بزنن ناراحت بشی اما اگه شوهرت پشتت باشه مشکلی به وجود نمیاد اما اگه آدم بچه ننه ای باشه و خیلی به خونوادش وابسته باشه مشکلات خیلی جدی برات پیش میاد عجله نکن همه ی جوانبو بسنج

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
ناراحت شدم برات گلم منم دقیقاهمین روزاروگذروندم وهمی مشکلاتو داشتم همه چی برمیگرده به فرهنگ خانوادگی ...

نامزد منم فوق العاده خوبه خانوادشم اصلا اهل تیکه انداختن نیستن خانوادش عالین فوق العاده خوبن ، مطمئنم تیکه بهم نمیندازن , ولی واسه بابام ناراحتم واسه بچه هاش ناراحتم 

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
در هر صورت شما با خواهرتون و اون با برادرش در ارتباطه و تحت تاثیر قرار می گیرید تازه اگه فشار مادرشو ...

خانوادش اصلا اینجوری نیستن فوق العاده مهربونن

اگر بتونی حرف رو تحمل کنی هیچ اتفاقی نمی افته 

خانواده همسرت پیش تو شاید بدگویی خواهرت رو بکنن بعد از این 

تو هم طاقت نیاری و دعوات بشه

خواهرت هم مقصره مطمعا باشه بازم خیانت میبینه 

ن چرا باید جدا بشی, فقط هیچکدومتون نباید خواهرمن برادر من کنید و بچسبید ب زندگیتون  البت ...

ن همین الانشم خواهر من برادر من نمیکنیم چون جفتشون مقصرن خواهر من اخلاق نداشت برادر اونم خیانت کرد

اگر بتونی حرف رو تحمل کنی هیچ اتفاقی نمی افته  خانواده همسرت پیش تو شاید بدگویی خواهرت رو بکنن ...

ما الان نشونیم یعنی مارو جدا نمیکنن؟ آخه همه چی که به اسم تو شناسنامه نیست ،ما دلامون پیش همه واقعا عاشق همیم هیچ مشکلی نداریم باهم

نامزدم خیلی دوسم داره خیلی ، تازه میگه دودشون تو چشم خودشون میره ب ما چ ربطی داره، من نشون شده ام عق ...

اگه ب شناخت کافی از هم رسیدید و مطمئن هستید ک در کنار هم خوشبخت میشید بهتر زودتر عقد کنید, بعد از جداشدن خواهرت فکر نمیکنم براحتی خانواده ها باهم رودر رو بشن و قرار مدار ی عقدو عروسی دیگه ای رو بزارن