2777
2789
عنوان

کسی راجب آدم صفراوی و بلغمی چیزی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6108 بازدید | 31 پست
فک کنم.داروهای گیاهی اگه تاثیر هم‌نداشته باشه ضرر هم نداره.نباید زیاد گرمی بخوره آدم صفرا.مثل سیر.گر ...

من چتد سال اشتباه میکردم فکر میکردم سردم هی گرمی میخوردم  بدنم قاطی کرده بود اصلا.صفرابرو ی مدت خوردم خیلی خوب بود

دقت میکردم وقتی گرمی جات یا فلفلی زیاد میخوردم مغزم سمت راست انگار فلج میشد تامایین پاهام کلا سمت راستمو نمیتونستم تکون بدم

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
من چتد سال اشتباه میکردم فکر میکردم سردم هی گرمی میخوردم  بدنم قاطی کرده بود اصلا.صفرابرو ی مدت ...

اره خیلی سردردای وحشتناکیه.خداروشکر ک بهتر شدی

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوب  خب شاید بلغمت درمان شده بهتر شدی

بلغمم ک هی میره میاد😁

الان ک بهترم از وقتی باردارشدم

ول قبلش صبحا خلط گلو خفم میکرد انگار یکی گلومو فشار میداد اصلا یجور بدی 

واقعا  من زیاد سبزیجات دوس دارم

خب برو عطاری بگیر.دمنوش و همین صفرابر وچیزایی ک پیشنهاد میکنه مصرف کن

اره خیلی سردردای وحشتناکیه.خداروشکر ک بهتر شدی

ممنون.اره بعده رعایت  دوماه تغذیه و خوردن سردیجات و صفرا بر حامله شدم بعده دو سال و سه ماه البته شوهرمم مشکل داشت

بیچاره اونم بدنش عین کوره بود من هی گرمی و فلفلی میدادم نگو بدترش میکنم دیگه تو غذا فلف نریختم و سردی دادم حانله شدم زودی.در کنا ر دارو گیاهی البته ک اون ماه مصرف کردم

واقعا  من زیاد سبزیجات دوس دارم

اها راستی یبوست ندلشتی من ک خیلی داشتم اون موقع.عرقم اصلا نمیکردم.ولی بعد رعایت تغذیه و صفرابر عرق میکردم و یبوست نداشتم

ممنون.اره بعده رعایت  دوماه تغذیه و خوردن سردیجات و صفرا بر حامله شدم بعده دو سال و سه ماه البت ...

اخی چ عالی.چ‌خوب ک متوجه شدین.کلا مردا معلوما گرم هستن گرمی زیاد دیونشون میکنه و عصبی.😠

اخی چ عالی.چ‌خوب ک متوجه شدین.کلا مردا معلوما گرم هستن گرمی زیاد دیونشون میکنه و عصبی.😠

آده 😂اتفاقا خیلی عصبی بود بخصوص گرمی میخورد

الان اصلا ماشالله اخلاقش ۱۸۰ درجه تغییر کرده

تغذیه هم واقعا تاثیر داره ها

آده 😂اتفاقا خیلی عصبی بود بخصوص گرمی میخورد الان اصلا ماشالله اخلاقش ۱۸۰ درجه تغییر کرده تغذیه هم ...

وای خوشبحالت.شوهرمن گوش نمیکنه ک.هرچی دوس داره میخوره.منم ادویه هام زردچوبس و نمک فقط

وای خوشبحالت.شوهرمن گوش نمیکنه ک.هرچی دوس داره میخوره.منم ادویه هام زردچوبس و نمک فقط

شوهرم خیلیی شکموئه 

حالا لاغرم هستا

راستی نمکم فقط نمک دریا مصرف کن.دم کرده ی کاسنی دم کن بخورین بخصوص شوهرت.کبد و خنک و سم زدایی میکنه.ی فلاسک بزار کنار برا کاسنی مثل چای دم کن روزی سه لیوان بخوزین

شوهرم خیلیی شکموئه  حالا لاغرم هستا راستی نمکم فقط نمک دریا مصرف کن.دم کرده ی کاسنی دم کن بخو ...

حتما😍

اها راستی یبوست ندلشتی من ک خیلی داشتم اون موقع.عرقم اصلا نمیکردم.ولی بعد رعایت تغذیه و صفرابر عرق م ...

عزیزم منم یبوست دارم و طبعم گرم و خشکه.مطمئنی صفرا بر بخورم یبوستم از بین میره؟

عزیزم منم یبوست دارم و طبعم گرم و خشکه.مطمئنی صفرا بر بخورم یبوستم از بین میره؟

یبوست و گرم مزاجی هم تو افراد سوداوی هست هم فراوی .حالا شما نمیدونم بین این دوتا کدومین

من خودم ک صفراوی هستم یبوست داشتم اینو هن ی دوره خوردم و تغذیمو درست کردم خیلی خوب شدم

افراد سوداوی استرسی هستن خیلی زیاد.فکر و هیال زیاد دارن

کابوس میبیننن لاغرم هستن خیلی

اگه اینا نبددی صفراوی هستی پس صفراور بخور

راستی صفراویا عرقم نمیکنن ولی سوداویا خیلی زیاد عرق میکنن

یبوست و گرم مزاجی هم تو افراد سوداوی هست هم فراوی .حالا شما نمیدونم بین این دوتا کدومین من خودم ک ص ...

عزیزم من هر دوی اینایی ک گفتی رو خصوصیاتشون رو دارم‌.با این حساب نمیدونم کدومم.دکتر طب سنتی فقط گفت گرم و خشکی