2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور قبل از پریودی مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3844 بازدید | 121 پست
حتما جواب ميگيري فقط نااميد نباش با توكل به خدا برو انشاالله كه مثلت ميشي اما يه درصد نشد ديگه اي يو ...

بار دوممه

انشالله دیگه نیاز نشه آی وی اف کنم

ولی اگه منفی شد چشم😘

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
شوهرم میگه بذار تا موقع پریودت بشه بعد بریم ازمایش..عجله دارم صبح بشه ک دوباره بی بی بزنم

نه حتما اگه بازم هاله انداخت فردا برو آز بده تا ان شالله اگه بارداربودی زود بری دکتر و مراقب باشی

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله که جواب میگیری عزیزم توکل برخدا❤❤

ممنون😍

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
امیدوارم واسه شما و واسه من وواسه هرکی منتظره مثبت بشه خیلی زود😍😍😍

انشاالله

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بار دوممه انشالله دیگه نیاز نشه آی وی اف کنم ولی اگه منفی شد چشم😘

امیدوار باش که باردار میشی..هیچ وقت به چیزی ک داری انجام میدی به یه چیز دیگه فکر نکن.

نه حتما اگه بازم هاله انداخت فردا برو آز بده تا ان شالله اگه بارداربودی زود بری دکتر و مراقب باشی

چشم گلم .یعنی کاذب نیست اگه فردا هم هاله افتاد؟؟از بس خوندم ک کاذبه یه جوریم کرد😢

شماها که تست زدین روز موعد مثبت بوده علایم پریودی هم داشتین؟

اره عزيزم شديدا علائم پريود داره فكر ميكني ميخواي بشي الان 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اره عزيزم شديدا علائم پريود داره فكر ميكني ميخواي بشي الان  

من از دو روز قبل موعدم تا الان ( موعدم ۱۸ ام بود) بی بی چک میزنم در حد توهم هاله دارم این ۴ روز شدید کمر درد و دل درد دارم امروز رفتم بازار راه رفتم از کمر درد میخواستم بمیرم 😢

خدایا خودت مواظبش باش
من از دو روز قبل موعدم تا الان ( موعدم ۱۸ ام بود) بی بی چک میزنم در حد توهم هاله دارم این ۴ روز شدید ...

عزيزم مامان شدي برو ازمايش بده حتما شيريني يادت نره 

چشم گلم .یعنی کاذب نیست اگه فردا هم هاله افتاد؟؟از بس خوندم ک کاذبه یه جوریم کرد😢

نه عزیزم ان شالله مثبت برو بی بی چو الکی هاله نمیندازه

من تو این چند سال محض رضا و دلخوشیم یبار ی هاله کوچو لو نمینداخت قبل اینکه حامله شم دیدم هاله زدنا شروع میشه حتی بعده نیم ساعت ولی نبودم ک احتمالا بترداری شیمیایی بوده

هر موقع هم هاله انداخت نبودی بدون بدنت داره کم کم آماده میشه و حتما تو ماه های آینده باردار میشی.

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
دوستم میشه به من بگی روز تخمک گذاری رو چجوری باید تشخیص بدیم؟

من ک تنبلی تخمدان داشتم‌هیچ نمیدونم چطوریه .ولی با دارو میفهم..روز 13پریودم ترشح چسبناک‌ مثل سفیده تخم مرغ کشدار بود..شب 15پریودم هم درد تخمدان داشتم ک تخمک ازاد شد.دردش خیلی بده من دل درد میگرم