2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور قبل از پریودی مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3843 بازدید | 121 پست
ايشالا ١٥ ساله هرماه همينو ميگم ميبيني چقدر مثبتم 😁

درگاه خدا جای ناامیدی نیست عزیز دلم

هیچکس خبر نداره فردا چی پیش میاد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
عزیزم من تنبلی دارم. هربار ازمایش دادم حداقل یکماه تاخیر داشتم😥

انشاالله خدا بهت يه ني ني ناز ميده اميدتو از دست نده توكلت به خدا باشه خودش هروقت صلاح بدونه ميده 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا درست نگاش کن😂😂😂

چقد گرفتیش؟ ان شالله ک بارداری😍 منم چند روز دیگه میذارم معلوم میشه😈

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
چ جالب من بیبی چک این مدلی ندیده بودم

چرا عهد تير كمون شاه كه من ميزدم اون اوايل تازه شروع كرده بودم مدلشون از اينا بود الان مدرن تر شده و من همچنان دارم ميزنم به اميد مثبت شدن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
انشاالله خدا بهت يه ني ني ناز ميده اميدتو از دست نده توكلت به خدا باشه خودش هروقت صلاح بدونه ميده&nb ...

پس فردا آی یو آی دارم. نمیدونم ایندفه منفی شه چطور دوباره بتونم خودمو جمع کنم.

ممنون از دعات

ماه قبل لتروزل شبی دو‌ عدد.امپول زیر جلدی .وامپول14 پری زدم‌دیگه‌این دوره دکتر هیچ دارو‌ننوشت برام‌گ ...

دوستم میشه به من بگی روز تخمک گذاری رو چجوری باید تشخیص بدیم؟

اولین باره قبل از پری بی بی میزنم...اون ماه چهار تا خریدم دوتاشو برا پری قبل زدم ک منفی بود..ولی امر ...

منم سه روز قبل مریود مثبت شد همون روز رفتم آز ک اونم مثبت شد

تازه بعد دوماه ک پریود شدم ب زور

منم نمینداخت اصلا ک اون ماه انداخت فردا صبح بازم بزن باز هاله افتاد سریع برو  از بده

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
عزیزم من تنبلی دارم. هربار ازمایش دادم حداقل یکماه تاخیر داشتم😥

اها.منم فک کنم داشتم.چون دکتر نرفتم مطمعن نیستم.پری افتضاه نامنظم بود.ی ماه میشدم ۴ ماه نمیشدم.ولی خداروشکر بعد ۳-۴ماه باردار شدم الکی الکی😅😅😅😅😅

البته خداروشکر از بعد زایمانم هرماه میشم.

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁
پس فردا آی یو آی دارم. نمیدونم ایندفه منفی شه چطور دوباره بتونم خودمو جمع کنم. ممنون از دعات

حتما جواب ميگيري فقط نااميد نباش با توكل به خدا برو انشاالله كه مثبت ميشي اما يه درصد نشد ديگه اي يو اي نكن من دوبار كردم خيلي جواب دهنده نيست برو سر اي وي اف نذار مثل من زمانت هدر بشه اين دكترا فقط وقت ادمو تلف ميكنن 

اها.منم فک کنم داشتم.چون دکتر نرفتم مطمعن نیستم.پری افتضاه نامنظم بود.ی ماه میشدم ۴ ماه نمیشدم.ولی خ ...

خداروشکر😍

چرا عهد تير كمون شاه كه من ميزدم اون اوايل تازه شروع كرده بودم مدلشون از اينا بود الان مدرن تر شده و ...

امیدوارم واسه شما و واسه من وواسه هرکی منتظره مثبت بشه خیلی زود😍😍😍

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
منم سه روز قبل مریود مثبت شد همون روز رفتم آز ک اونم مثبت شد تازه بعد دوماه ک پریود شدم ب زور منم ...

شوهرم میگه بذار تا موقع پریودت بشه بعد بریم ازمایش..عجله دارم صبح بشه ک دوباره بی بی بزنم