2777
2789
عنوان

پسره گفت فاصله بگیریم

103 بازدید | 17 پست

میگی منم بهت علاقه داشتم ولی توام مثل همه ای منو درک نمیکنی قضاوتم میکنی میگم من همیشه ب تو گفتم گوشم واست بیا حرفتو بزن چیکارباید بکنم ک واست ثابت شه میگه منم دلایل خودمو دارم نمیگم دیگه یع روزی میام بهت میگم ولی الان نمیتونم الان حوصله خودمم ندارم 

بعد من از این ناراحتم ک چرا انقدر بی توجهی میکنه وقتی دوسم نداری بگو ن اینکه بلاتکلیفم بزاری میگه تو همش قضاوت میکنی دلیل دارم میگم خب بگو میگه الان نمیتونم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا اینطورین نباید زیاد جلو چشم باشی حوصله شون سر میره حتی دوستای همجنسشون هم خسته میشن زیاد همو ببینن 

یکم بی محلی کن خوششون میاد

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

تو آب نمکی. بگو بسلامت

بهش گفتم میگه من همچین ادمی نیستم الان دوسش دارم نمیتونم تحمل کنم بعد چون همکاریم هرروز داریم همو میبینم فکر کن یکی جلو چشمت باشه هرروز ولی خب

چرا مستقیم نمیگه خب

پسرا هیچوقت مستقیم نمیگن 

از روی رفتار نشون میدن مثلا با سرد شدن

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

پسرا هیچوقت مستقیم نمیگن از روی رفتار نشون میدن مثلا با سرد شدن

اخه پس چی میگه اونور میگه دوستت دارم 

بلاتکلیف میزاره چرا بعد من بهس گفتم من هیچ انتظاری ندارم اصلا بریم رابطه فقط میخوام باهات حرف بزنم هراز گاهی اینو نمیفهمه مثلا همینجوریم سلام احوال میکنی انقدر سرد و یخه هر ۱۰ساعت یبار میاد میگه خستم حال ندارم درصورتی ک مثلا در ظاهر ب بقیه همکارا انقدر پر انرژیه فقط خستگیش واسه منه

اخه پس چی میگه اونور میگه دوستت دارم بلاتکلیف میزاره چرا بعد من بهس گفتم من هیچ انتظاری ندارم اصلا ب ...

پسری که دوست داشتنش واقعی باشه دختر مورد علاقه شو گیج و سردرگم نمیکنه با رفتاراش 

پسری که دوست داشتنش واقعی باشه دختر مورد علاقه شو گیج و سردرگم نمیکنه با رفتاراش

راست میگی فقط دنبال اینم توجیه کنم خودمو سخته واسم فعلا ولی خیلی بدتاکرد باهام

راست میگی فقط دنبال اینم توجیه کنم خودمو سخته واسم فعلا ولی خیلی بدتاکرد باهام

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

علاقه پسر باید خیلی بیشتر از دختر باشه 

به علاقه معمولی راضی نشید