2777
2789
عنوان

سزاريني ها بيايين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 26 پست

من دو تا بچه ام سزارین کردم یکی الان 18سالشه یکی ده سال ماشاالله هر دو با هوش وبا استعداد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایان ۳۷ هفته جنین کامل و اصطلاحا ترم محسوب میشه،منم ۳۸ هفته و ۴ روز بودم و شکر خدا مشکلی نداشت

منم یادمه از این نگرانی ها داشتم

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
عزيزم ميزان درد و دوره نقاهت بعد از عمل چقدر؟

ببخشید من جواب میدم من روی دخترم روز چهارم بلند شدم چون دست تنها بودم دخترم هم زردی داست ولی بهتره تا 10الی15روز استراحت کنید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گنگ  

ببخشید گوشیم هنگ کرد این اومد شرمنده

عزيزم ميزان درد و دوره نقاهت بعد از عمل چقدر؟

بستگی به جسه و توان بدنیت داره

بدن با بدن فرق داره چقدر درد بکشی

دوره نقاهت هم تا دوماه طول میکشه یکم درد تو بخیه هات کمتر حس کنی و بتونی کارا سنگین کنی

درکل از کارایه خیلی سنگین حداقل از 6 ماه تا 2 سال نباید انجام بدی

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید
دوره نقاهتتون چقدر بود؟

روزی که مرخص شدم راه میرفتم ولی برای دراز کشیدن و نشستن درد داشتم،تا روز سوم دردام خیلی کمتر شد ،که با شیاف مشکلی نداشتم.ولی یادمه تا ۱۵ روز ،گهگاهی یه دردی داشتم در حد سوزن شدن، در حدی که یادم بیاره که تازه عمل شدم.ولی اون شب که تو بیمارستان بودم و فرداش موقع ترخیص خیلی سخت میگذره..ولی همینکه رسیدم خونه و دوش گرفتم ،خیلی بهتر شدم،اصلا خود بیمارستان به خودی خود آزار دهنده اس.البته من فکر میکردم اینا تو سرم ام مسکن میریرن،نگو فقط همون اول که اومدم بخش برام مسکن زدم،فرداش دکترم که اومد مرخصم کنه گفت باید بگی درد داری که بزنن برات.پمپ درد که اگه داشته باشی کلا بهت خوس هم میگذره 

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.