2777
2789
عنوان

رژیم جنرال موتورز👍👍👍

| مشاهده متن کامل بحث + 14695 بازدید | 31 پست
وقتی کالری مصرفیت ازحدمجازش هم پائینترباشه بدن خودشوبااون شرایط وفق میده مثلادورازشماباشه مثلااین آف ...

ممنون عزیزم که برام وقت گذاشتی انشاءالله همیشه سلامت و خوش هیکل باشی ولی همه این راههایی که گفتی رو انجام دادم ولی فعلا که بی فایده بوده شاید قرصه جواب بده باید صبر کنم امروز هم روز اول جنرال بودم دفعه اوله این رژیم رو میگیرم خدا کنه جواب بده باز ممنون عشقم 😘😘

ممنون عزیزم که برام وقت گذاشتی انشاءالله همیشه سلامت و خوش هیکل باشی ولی همه این راههایی که گفتی رو ...

منم دلم میخاد شرو کنم ... امروز چیا خوردی

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم میخاد شرو کنم ... امروز چیا خوردی

فقط میوه هر چی دلت خواست میتونی بخوری بجز موز و آب هم باید زیاد بخوری من امروز کلی سیب دو تا پرتقال دو تا کیوی یه پیاله کوچیک عناب یه پیاله آلو (قبلن خشک کرده بودم امروز پختم )

برای فردا که روز سبزیجاته برای صبحونه دو تا سیب زمینی کوچیک پختم  لبو و هویج هم پختم تا آخر شب ...

امروز اذیت نشدی

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
امروز اذیت نشدی

نه خیلی چون محدودیت نداره میتونی هر چقدر خواستی بخوری ولی خوب سخته برای خانواده غذا درست کنی و خودت لب نزنی ولی عیب نداره خدا کنه کم کنم سختی هاش رو تحمل میکنم 💪💪💪💪💪

نه خیلی چون محدودیت نداره میتونی هر چقدر خواستی بخوری ولی خوب سخته برای خانواده غذا درست کنی و خودت ...

ان شا الله نتیجه میگیری ... منم پنجشنبه تولد ابجیم بگذره شرو میکنم  از کیکی و شیرینی نمیتونم دل بکنم

من اینجا نتیجه رو میزارم خواستی بیا ببین گلم بعد تصمیم بگیر 

ان شاالله نتیجه بگیری

نتیجه رو نگفتی ؟

وی شد؟

رژیم گرفتی؟؟

چقدر کم کردی؟؟

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،
نتیجه رو نگفتی ؟ وی شد؟ رژیم گرفتی؟؟ چقدر کم کردی؟؟

عزیزم امروز روز 4 بودم ولی متاسفانه خارج از برنامه خوردم ولی در کل این رژیم رو من زیاد جواب نمیده شاید به بعضیا بسازه ولی به من نه برای من رژیم بر پایه پروتئین مثل کانادایی بهتر جواب میده 

عزیزم امروز روز 4 بودم ولی متاسفانه خارج از برنامه خوردم ولی در کل این رژیم رو من زیاد جواب نمیده شا ...

آهان

مرسی که جواب دادید

ممنون

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،
تو عنوان نوشتم رژیم جنرال 

عزیزم ادیوس خوب بود؟

وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰

امروز 82 کیلو هستم 

بعد از جنرال 10 کیلو کم میکنم 

فردا آغازی دیگره برام

خیلی انگیزه پیدا کردم برا رژیم

قبلا با این رژیم بسیارراحت بودم و 7 کیلو کاهش وزن داشتم 

15 روز یه بار تکرارش میکنم ولی بایست تو مدتی که رژیم نمیگیریم کالری شماری کنیم

باورت میشه عزیزم دیگه هر کار میکنم کم نمیشه  از عید تا حالا خودم رو کشتم کلی ورزش و رژیم 5-6 کی ...

عزیزم الان ۵ سال گذشته

نتیجه گرعتی؟

من ۶۹ کیلوعم ۳ماهه رژیمم هیچ تغیری نکردم ورزشم میکنم ولی انگار ن انکار