2777
2789
عنوان

سیسمونی

119 بازدید | 14 پست

سلام 

خانوما من همه ی سیسمونیمو تقریبا گرفتم 

سرویس چوبش هم سفارش دادم تا یک ماه دیگه میارن خونم وقتی کارای کاغذ دیواری و رنگ اتاقش تموم بشه 

میدونم خیلی زوده اما ذوق داشتیم دیگه 

جوجمون فروردین به دنیا میاد انشالله 

اما کالسکه و کریر هنوز نگرفتم امروز رفتم برای خرید یه سوال داشتم با تحربهاش بگن می ارزه جنس گرون بگیرم یا نه ؟

من همه چیشو تا الان عالی گرفتم اما امروز یه خاله ی همسرم  بهم گفت بیش‌تر از دو تومان هزینه نکن نمی ارزه 

کریر که دکوره کالسکه هم هر چی بگیری همیشه استفاده نمیشه 

ولی بگم من امروز کالسکه زیر دو و خورده ای ندیدم اصلا بدون کریر 

میشه تجربتونو بگین ؟

من که هنوز هیچی نخریدم 

کالسکه و روروئک و صندلی غذا هم نمیخوام بخرم 

کریرم از این ایرانیا که ارزونه میخرم 

لباسم زیاد نمیخرم 

فقط میخوام شیشه شیرو پستونکشو خوبشو بخرم همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااااااا دقیقا با همیم  من سزارینم ۱۰ فروردین برام زده  شما چی؟؟؟ 😍😍😍😍

من هنوز تاریخ دقیق برام نزده منم همون حدودا هستم 

انشالله به سلامتی بغلش کنی 

اره عزیزم حتما عکس میزارم الان همشو چیندم رو هم رفته بالا  بچینم حتما میزارم مهربان

منم بچم ایشالا فروردین دنیا میاد ....بیشتر خریدا رو انجام دادیم فقط لباس مونده .....ببین کریر به نظرم تا پنج شیش ماهگی قابل استفاده اس حتی تو ماشیت جای صندلی ماشین میشه لستفاده کرد ...روروئک که کلا دو سه ماه استفاده میشه خیلی کارایی نداره ولی کالسکه تا چند سال میتونی استفاده کنی ....قیمتای پایینم هست میتونی کالسکه تک بگیری ....من سرویس کاملشو گرفتم خیلی ام گرون نشد 

منم بچم ایشالا فروردین دنیا میاد ....بیشتر خریدا رو انجام دادیم فقط لباس مونده .....ببین کریر به نظر ...

انشالله به سلامتی از خریدات استفاده کنی و کوچولوت سلامت باسه 

رورویک همه میگن خوب نیست یعنی اکثرا 

اما خودمم با کریر و کالسکه موافقم 

یعنی می ارزه جنس گرون آدم بخره دیگه 

انشالله به سلامتی از خریدات استفاده کنی و کوچولوت سلامت باسه  رورویک همه میگن خوب نیست یعنی اک ...

نمیگم گرون چون الان من اینستا میبینم 6 میلیون کالسکه به نظرم هزینه زیادیه واقعا....ومیشه باهاش کارای دیگه کرد

بنظرم کار درست تر اینه ک بزار بدنیا بیاد

دیدی لازمت شد بعد بگیر☺

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰