2777
2789
عنوان

مامانا و خانمها کمککککک

75 بازدید | 8 پست

من چند روز وارد 9 هفته شدم قبلش همه چی خوب و عالی بود ن تهوع نه حال بد ولی چند روز معدم شدید درد میکنه انگار غذا مث سنگ میشه چیکار کنم با این حالت 😭😭😭😭

برای سلامتی نی نیم یک صلوات لطفا بفرستید 😍😍😍 ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم طبیعیه منم حدودا همین موقع ها بود علاوه بر تهوع شدید معده دردم شدم که دکتر شربت داد بهم....

من تهوع ندارم ولی درد اذیتم میکنه 

یعنی درمون درد منم تحمله

من فقط کم کم غذا میخوردم..اما همش معده درد و حالت تهوع میومد سراغم. بعدنفخ شدید میکردم شکممم ورم میکرد...اصلا غذا پایین نمی‌رفت..نمیخوردم حالم بود، میخوردم هم حالم بد بود...میگذره عزیزم..اگه خیلی اذیتت می‌کنه برو دکتر بهت دارو شاید بده

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
من فقط کم کم غذا میخوردم..اما همش معده درد و حالت تهوع میومد سراغم. بعدنفخ شدید میکردم شکممم ورم میک ...

اره اذیت که دردش یک وقتایی شدید میشه