2777
2789

دخترم یکسال وهفت ماهشه سرماخورده عفونت شدیدگلوداره،دارو هم مصرف کردبیفایدست،دکترامروزگفت داروفایده نداراوضاعش خوب نیست بستری بایدبشه.ولی من گفتم نه.آخه میدونم خیلی خیلی اذیت میشه نمیزارسرم بزنن میکنه‌.خیلی داغون اعصابم.یه داروگیاهی که امتحان کردین وجواب گرفتین سراغ دارین بگین.ممنونم

مادرم عزیزترینم دلتنگ یک لحظه نگاهتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نگران نباش برو از داروخانه انبر نسا بگیر دود کن دودش بهش بخوره عااااالیه واقعآ معجزه میکنه پسر منو بخاطر عفونت شدید گوشاش میخاستن بستری کنن انبر نسا دود کردیم خوب شد 

من اون هفته مرخص شد دخترم خیلی اذیت کرد ولی مارزید.چون رسیدگی بیمارستان داره خونه نداره تو شب داغ بود  سریع سوزن تو سرم زد تب بدیر

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
آمپول نزده؟دخترمن دیشب وامروز دوتا زد بایه داروی خیلی قوی دادبهش...

نه نزده.ولی سفکسیم وآزیترومایسن استفاده کرده.الانم براش آموکسی کولانوشت

دمنوش نعنا اویشن و‌پونه بهش بده من همیشه به پسرم میدم ولی اگه یکی دوروز دادی بهتر نشد بستریش کن خدایی نکرده عفونت نره تو‌خونش میدونم خیلی سخته ولی مهم سلامتیشه من پسرم دوبار بیمارستان بستری شده داغون شدم ولی خوب خیالم راحت بود که تو بیمارستانه و خوب‌میشه

پیش یکی دو‌تا دکتر دیگه ببر ببین نظرشون چیه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

به خرف دكترش گوش بده يه وقت عفونت بدنش بالا ميره هااا

اخه چي از داروشيميايي قوي تر كه الان ميخواي با دارو گياهي درمانش كني؟!

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

[QUOTE=76810352]سلام عزیزم نگران نباش برو از داروخانه انبر نسا بگیر دود کن دودش بهش بخوره عااااالیه واقعآ معجزه میکن ...[/QUOTEسلام گلم.آخه آپارتمانیم بوش همه جامیپیچه بخاطرهمسایها

نه نزده.ولی سفکسیم وآزیترومایسن استفاده کرده.الانم براش آموکسی کولانوشت

منم اموکسی چهارصد میدمش...بعضی دکترها هستن که صبرمیکنن تا خیلی بدحال بشه بعد یه داروی خوب میدن من هفته ی قبل بردمش اگه یه داروی کوچیک هم میدادخوب میشد ولی برای سرماخوردگیش چیزی نداد...

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..