2777
2789
عنوان

ماماناخواهش میکنم بیاین کمک،دخترم عفونت گلوداره شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=76810352]سلام عزیزم نگران نباش برو از داروخانه انبر نسا بگیر دود کن دودش بهش بخوره عااااالیه ...

اونقدری بود نداره که من موقع سرما خوردکی همیشه دود میکردم بریز تو‌اسفند دون 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

خواهشا با عفونت و سرما خوردگی شوخی نکنید درمان خانگی خیلی دیرتر خوب میکنه بستریش کن زودتر خوب بشه و خیالت راحت بشه زبونم لال عفونت یه آن به قلب میزنه اونوقت تا عمر داری پشیمونی . الان وقت دلسوزی مادرانه نیس داری برا خوب شدنش تلاش میکنی پس دکترش هرچی گفته انجام بده بصلاح خودش و خودتون هست .

امیدوارم هرچه زودتر خوب بشه 🙏🙏😘 

دکترگفت این تا۵روزمصرف کنه اگه خوب نشددیگه بایدبستری بشه

خوب در کنار داروهایی که دکتر داده ختما اون دمنپشی که گفتم و بهش بده با عسلم شیرینش کن بتونه بخوره کدوحلوایی هم خوبه واسه گلو بهش بده فرنی نشاسته بهش بده شلغم و توش و خالی کن یه کمی توش عسل بریز بذار کنار شوفاژ یا بخاری چند ساعت اون ابی که پس میده رو بهش بده بخوره انتی بیوتیکه

ان شاءالله که تو‌این چند روز خوب میشه و کارش به بستری نمیکشه🙏🙏🙏

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
خواهشا با عفونت و سرما خوردگی شوخی نکنید درمان خانگی خیلی دیرتر خوب میکنه بستریش کن زودتر خوب بشه و ...

درست میگید.آره ترس همینم دارم.مرسی گلم

مادرم عزیزترینم دلتنگ یک لحظه نگاهتم
خوب در کنار داروهایی که دکتر داده ختما اون دمنپشی که گفتم و بهش بده با عسلم شیرینش کن بتونه بخوره کد ...

دست گلت دردنکنه 

نمیخوام بترسونمت ولی من پرستارم چن روز پیش یه پسر بجه 4 ساله رو اوردن تا اولش سرماخورده بوده سرسری گرفتن عفونت کرده بدنش عفونت زده ب خون و دجار عفونت خون شده یک هفته ای ای سیو بستری بود و نهایتا فوت کرد و اعضاشو اهدا کردن کلا هیچ بیماری رو سعی نکنین تو خونه درمان کنین 

خدایا زندگیمو سپردم دست خودت
عزیزم داروی گیاهی و خودسر ب بچه نده ضرر داره بستری بشه خیلی ب نفعشه انتی بیوتیک میگیره خیلی زود خوب ...

به دکترش گفتم .گفت تداخلی باداروش نداره میتونی بدیش.رفتم‌ عطاری پرسیدم گفت جوشونده هفت تخم وآویشن خوبه.همون که دوستان اینجاگفتن

به دکترش گفتم .گفت تداخلی باداروش نداره میتونی بدیش.رفتم‌ عطاری پرسیدم گفت جوشونده هفت تخم وآویشن خو ...

دختر تو الان یک سال و 7 ماهشه دستگاه گوارشش هنوز قوی و در حد ی انسان بالغ نیس  این مواد گیاهی  بعدا ب ضررش تموم میشه و دچار مشکلات گوارشی میشه از معده درد گرفته تا.... 

خدایا زندگیمو سپردم دست خودت