2777
2789
عنوان

چرا همچین شدم😐

134 بازدید | 19 پست

بچخ ها سه ماه اقدامم الان پنج روزی عقب انداختم تاحالا عقب ننداخته بودم ازترسم نمیتونم بی بی بزنم میترسم مثبت شه😐چزا  من ترسیدم؟الان ک پری نمیشم احساس میکنم امادگی زایمان و دکتر این جور چیزارو ندارم😕

خدایا شکرت تنهام نزار

وواااا میخواستی  دیگه مثبت باشه باید خدارم شکر کنی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وواااا میخواستی  دیگه مثبت باشه باید خدارم شکر کنی

اره نمیدونم چرا ترسیدم ...اخه من یه امپولم توحالت معمولی نمیزنم الان هی میگم کاش اقدام نمیکردم

خدایا شکرت تنهام نزار
این دوماه پری شدم انتظارداشتم این ماهم پری شم حالا ک پری نشدم پشیمون شدم مبگم ای کاش اقدام نکرده بود ...

توبزن شاید منفیه اصلا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

شوهرت موافقه؟من یه بار قرص نخوردم میخواستم باردار بشم ولی چون شوهرم دوست نداشت عین چی پشیمون شدم!

عین یه گنجشک کوچولوی پشیمون😊

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅

نترس عزیزم بی بی چک بگیر ببین حامله هستی یانه

اگه الان اقدام نکنی تا همیشه هی فکر میکنی الان زوده و اماده نیستی 

پس با اعتماد به نفس ادامه بده 

سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂
شوهرت موافقه؟من یه بار قرص نخوردم میخواستم باردار بشم ولی چون شوهرم دوست نداشت عین چی پشیمون شدم! ع ...

راسش من نمیخواستم اصلا اماشوهرم عاشق بچس اصرار اون بود بیاریم منم بدم نمیاد اما خیلی ترسوام

خدایا شکرت تنهام نزار

اگه منفی بود بشین قبلش درست فکرهات رو بکن. اگه دیدی واقعا و منطقی آمادگی‌ش رو نداری همین‌جور شِرتی پرتی نرو تو دلش. خودت باید بخوای نه مادرشوهر و دخترخاله و بچه‌ی همسایه.

اره نمیدونم چرا ترسیدم ...اخه من یه امپولم توحالت معمولی نمیزنم الان هی میگم کاش اقدام نمیکردم

نترس از خدا بخواه بارداری راحتی داشته باشب

سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂