2777
2789
عنوان

مواد غذایی ممنوعه در بارداری

498 بازدید | 48 پست

سلام دوستان، من تو اینترنت درباره مواد غذایی ممنوعه در بارداری خیلی جستجو کردم و یه چیزهای مشترکی پیدا کردم

لطف میکنید اگر بجز این مواردی که مینویسم ماده غذایی مضر دیگری میدونید یا دکترتون بهتون گفته دراختیار من بگذارید؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

کرفس (عاشقشم)

جعفری

زرشک

زعفران

گشنیز (عاشقشم)

قهوه

چای

جگر

ماهی 

آناناس

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

محصولات كه ويتامين آ بالا دارند از جمله هويج و جگر

سس مايونز

تخم مرغ و گوشت خام يا نيم پز

كرفس ماه هاي اول

زرشك ماه هاي اول

و قابض ها مثل جعفري ماه هاي اول

باز يادم بياد ميگم

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محصولات كه ويتامين آ بالا دارند از جمله هويج و جگر سس مايونز تخم مرغ و گوشت خام يا نيم پز گرفت ما ...

ممنونم عزیزم، گرفت منظورت گردو هست؟

عزیزم زعفران تا سه ماهه اول ممنوعه فقط.. 

ممنون دوستم 🌹🌹

ممنونم عزیزم، گرفت منظورت گردو هست؟

نه عزيزم من تا دلت بخواد مغزها رو خوردم آناناس هم زياد خوردم ولي ميگن مصرف كم باشه. 

موز بادمجان کلا گرمیجات خوب نیست 

مرسی بهار جان، کلا چیزایی که من دوست دارم ممنوعه انگار 

ماهي كه مشكلي نداره من دكترم گفت هفته اي دو بار بخورم

درياييها هفته اي دو بار مجازه به جز ماهي هاي جيوه دار مانند اره ماهي

ماهي كه مشكلي نداره من دكترم گفت هفته اي دو بار بخورم

میگن چون جیوه داره بهتره ماهی پرورشی خورده بشه منم کم میخورم ولی ماهی دریا و رودخونه خیلی دوست دارم