2777
2789
عنوان

مواد غذایی ممنوعه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 48 پست
موز بادمجان کلا گرمیجات خوب نیست 

سلام عزيزم خوبي؟!

نه عزيزم گرمي خوبه من با وجود خونريزي شديد با كوز و مغزيجات بچم رو نگه داشتم . اتفاقا تا دلت بخواد مقويا گرمن

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
درياييها هفته اي دو بار مجازه به جز ماهي هاي جيوه دار مانند اره ماهي

عزیزم میدونی سالمون مجازه یا نه ؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیزهایی که گفتین حتی روزهایی که احتمال لانه گزینی هست هم ممنوعه؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

هویج و اب هویج ویتامین آ بالایی داره زیاد نباید مصرف بشه. ماهیهم فقط سالمون و ازاد جیوه پایینی داره. میگو هم عالیه ولی رگ پشت و  حتی زیر کمرشو باید دربیاری

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
همه ی چیزایی ک نوشتی  زیادشون بده

حالا من دیروز با ذوق سبزی کرفس گرفتم که این هفته یه خورشت کرفس اساسی جانِ دل بخورم حالا موندم بذارم کنار یا بپزمش

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

زیره هم خوب نیست

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...
این چیزهایی که گفتین حتی روزهایی که احتمال لانه گزینی هست هم ممنوعه؟

بعضیهاش مثل جعفری و گشنیز رو گفتن بله بقیش رو نمیدونم

هیچکدوم اینایی که گفتی ممنوع نیست فقط باید در خوردنشون افراط نشه،فقط جگر و آب هویج و عرقیجات به جز ع ...

اتفاقا کاملا درست گفت استارتر من تجربه دارم که میگم 

نباید اونایی که گفت بخوره چون قاعده آوره تا دو سه ماه اول که جای بچه خیلی محکم نیست نباید بخوره

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
سلام عزيزم خوبي؟! نه عزيزم گرمي خوبه من با وجود خونريزي شديد با كوز و مغزيجات بچم رو نگه داشتم . ات ...

سلام عزیزم شما چطوری❤️

نی نی گلتون چطوره از طرف من ببوسش😘 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
فلفل و چیزهای تند بچه رو زشت میکنه و بور میکنه

ممنونم، خداروشکر اهل ادویه تند نیستم