2777
2789
عنوان

مواد غذایی ممنوعه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 48 پست

خانمی اینجوری که شما لیست کردی پس هیچی نباید خورد ، این درست نیست هرچیزی به اندازه اش مشکلی نداره زیاد روی تو خوردنشون خطر ناک مثلا هر روز مثل چایی زعفرون دم کنی بخوری وگرنه یه مقدار رو برنج باشه یا تو خورشت باشه مشکلی ایجاد نمیکنه همچنین زرشک و هویچ هرچی که گفتن خطر ناک اینا مصرف همیشگی شون مثل خوردن دارو هر روز هر روز به مقدار زیاد بده کمش مشکلی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر یه خوردنی مهم یادت رفت که خیلی قاعده آوره

دارچین

بعد اون خانومی که گفت موز و بادمجان بده اشتباهه!! من از روز اول موز خوردم هر شب و خورشت بادمجانم تا دو ماه اپل ۵،۶ بار خوردم چون خیلی دوست دارم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عرق نعناع موردی نداره بچه ها؟ 

نعناع کوهی هم چون گرمه نباید بصورت دمنوش استفاده بشه عرقش هم عصاره اش هست احتمالا خوب نیست دقیق نمیدونم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
فلفل و چیزهای تند بچه رو زشت میکنه و بور میکنه

بور منظورت چه رنگیه؟!

طلایی که زشت نیست!🤔

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نعناع کوهی هم چون گرمه نباید بصورت دمنوش استفاده بشه عرقش هم عصاره اش هست احتمالا خوب نیست دقیق نمید ...

آخه موقع تهوع فقط قرص نعناع و عرق نعناع و آدامس نعناع منو آروم میکنه..   

آنچه دلم خواست نه آن شد...آنچه خدا خواست همان شد
سلام عزیزم شما چطوری❤️  نی نی گلتون چطوره از طرف من ببوسش😘

فداتشم عزيزم ما هم خوبيم . جشم حتما خاله جون😍😍 خوشحال شدم كاربريت رو ديدم😍💋💋♥️

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
و اخر اینکه به جز اناناس  قهوه  کرفس  بقیه شون هرچی گفتین من تا الان خوردم مشکلی هم ن ...

مرسی عزیزم، والا شاید قانونش اینه که احتمال ۱۰۰ درصدی نداره ولی خدانکرده ممکنه اتفاق بدی بیفته من اینجور استنباط کردم 

ولی درمورد زعفرون (البته حجم زیاد و دمکرده اون) و جگر کاملا ممنوعیتش درسته

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

چرا قرص ضدتهوع نمیخوری؟

مشکلی نداره گلم منم موقع تهوعم دمنوش نعناع فلفلی میخوردم عالی بود

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
خانمی اینجوری که شما لیست کردی پس هیچی نباید خورد ، این درست نیست هرچیزی به اندازه اش مشکلی نداره زی ...

منم با شما موافقم کاملا ولی نمیدونم چرا میترسم مصرفشون کنم حتی به مقدار کم، شاید چون به سختی باردار شدم نمیدونم ولی بقول شاعر

اندازه نگهدار که اندازه نکوست 

خیلیا گفتن نخوری بهتره یبوست میاره و...  منم تا خیلی حالم بد نشه نمیخورم هفته هشت م، تا ح ...

امان از این ببخشید یبوست حق داری ولی سعی کن اگه میلت میکشه گلابی و انجیر و آلو بخوری تا مزاجت بهتر بشه 

مشکلی نداره گلم منم موقع تهوعم دمنوش نعناع فلفلی میخوردم عالی بود

دمنوش نعناع اونم از نوع فلفلیش؟؟ جدا میگید؟