2777
2789
عنوان

دفع زیاد شکم با شیر ببلاک ar

1373 بازدید | 13 پست

سلام دوستان دخترم سه ماهه هست رفلاکس داره ببلاکarمیخوره شکمش روزی دوبارکار میکنه ببخشید اینطور حرف میزنم باراول شل وباردوم سفت اکه تجربه داربنخ لطفا کمکم کنید.ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون چرا غلیظه  وقتی آماده میشه..من یخورده سرشیشه شیر نی نیمو گشاد کردم تا بتونه خوب بخوره 

من عاشششششششق حسینم.....بابئ انت و امی...نه به ولله کم است..همه ایل وتبارم به فدایت اربابببببب
آره دیشب ساعت 3شل بود صبح سفت

ببین احتمالا دفعه اول آب بدنش جمع شده و باعث میشه شل شه ولی بار دوم که خودتم گفتی از سه شب تا صبح( فاصله کمیه)  تو این چند ساعت اونقدری شیر نخورده که مدفوعش مث بار اول شل باشه. یچیزی که من میدونم مدفوع نوزاد باید شل باشه. یعنی ما فک میکنیم غیر طبیعیه ولی نه باید همینطور باشه. اونم که سفته واسه کم آبی بدنشه یوقتایی یبوست میشن. 

ببخشید شما که ببلاک میدین وزن گیری بچه ها چطوره؟

خوب بود وزنش ولی چون تا 5،6 ماهگی خورد دیگه بعدش لاغر شد و الانم لاغره.  ولی تو نوزادی که میخورد خیلی خوب بودو تپل...

سلام

منم نوزادم ۴ ماهشه و بخاطر رفلاکس دکتر ببلاک ar داده. شیر خودمو میخورد و کنارش کمکی آبتامیل میدادم. اما از وقتی ببلاک دادم بهش دیگه سینمو پس میزنه و فقط تو خواب شیرخودمو میخوره و مدفوعش هم زرد کم رنگ و بدبو و سفت و چرب شده

الان یک هفتست ببلاک میدم و تصمیم گرفتم دیگه ندم