2777
2789
عنوان

پيش اومده داخل اسانسور شما باشيد و همسرتون و يه خانوم غريبه جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 129 پست
رفتار شوهرت نمیدونم اسمش ادبه یا نه ولی کار شما اسمش بیماریه شکاکیه مگر اینکه شوهرت سوء سابقه داشت ...

داره اوايل خيلي راحت بود روابطش

با دوستام ميرفتيم بيرون 

من اونجا شلغم بودم يسره با اونا شوخي و لاس

از اونجا حساس شدم روش 

يا نگاه هاي زومش رو خانوما اوايل

حساسم كرد در واقع

💄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم حرص نخور برو الان یه پارچ اب یخ خالی کن رو سرش تو خواب تا دلت خنک شه والا     جدی ...

اب یخ زیاده یکم

میتونه الارم گوشی براش بزاره فک کنه صب شده برا سرکار🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡
داره اوايل خيلي راحت بود روابطش با دوستام ميرفتيم بيرون  من اونجا شلغم بودم يسره با اونا شوخي ...

این قصه سر دراز دارد پس...

ولی هرچی ک هست فکر میکنم با گیر دادن بدتر میشه ک بهتر نمیشه

ولی ماهم جای شما بودیم همینقدر مث شما حرص میخوردیم

نه من دوس داشتم درو ميگرف برا من  من ميگرفتم برا خانومه خب

گلم تو اون وضعیت ادم هول میشه اسانسور بسته نشه 

یهو مغزش کار نمیکنه عیبی نداره که 

من حالا پریروز اومدم از گیت هواپیما رد بشم بار اولمم نبود پلیسه گفت کفشاتو درار حالا صد بارم رد شدم قبلا میدونم جریان چیه داخل کفشام انگار فلز داشت باید میزاشتم رو دستگاه که اسکن کنه من حالا قاطی کردم هول شدم وایسادم وسط راهو بستم کفشو دراوردم گرفتم دستم رد شدم 😂عین خنگااااا پلیسه چشماش گرد مونده بود میگفت خب بزار رو دستگاه دیگه میکفتم نه دستگاهتون کثیف میشه 😐😐😐😐شوهرم وایساده بود اونور هر هر میخندید😂پلیس فکر کرد بمبی چیزی تو کفشمه کفشو گرفت بزور گذاشت رو دستگاه از اونورم اشاره کرد اینو نزارین در بره تروریسته😐 ادم گاهی گ ه گیجه میگیره خب

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩