2777
2789
عنوان

پيش اومده داخل اسانسور شما باشيد و همسرتون و يه خانوم غريبه جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 129 پست
اره متنفرم  تغيير لهجه دادنشون پشت تلفن وقتي خانوم گوشيت برميداره  چرا اينقد مديد پديذن ...

عاقا ما خانومام همینیم

من جلو غریبه ها تن صدامو بهتر میکنم..دوروغ چرا😋😅

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡
رفتار درست این بود که شوهرش میگفت خانوم با اجازه کی پیاده میشی من درو واسه همسر مهربانم نگه داشتم گم ...

نه من دوس داشتم درو ميگرف برا من 

من ميگرفتم برا خانومه خب

💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار درست این بود که شوهرش میگفت خانوم با اجازه کی پیاده میشی من درو واسه همسر مهربانم نگه داشتم گم ...

یا میگف جرات داری پیاده شو تا قیمه قیمت کنم

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡

😁😁

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
مثل چوب شده نگهباني ميده درو گرفته اه

فدات شم حرص نخور برو الان یه پارچ اب یخ خالی کن رو سرش تو خواب تا دلت خنک شه والا   جدی میگم من شبایی که دلم گرفته از شوهرمو خوابه هی با پا میزنم به پهلوش که بپره از خواب بعد خودمو میزنم به خواب که انگار خواب بودم و تو خواب زدم اییی دلم خنک میشه  

ای در دلم نشسته ، از تو کجا گریزم....