2777
2789
عنوان

پيش اومده داخل اسانسور شما باشيد و همسرتون و يه خانوم غريبه جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 129 پست

منم کلا خوشم نمیاد اصلا شوهرم برا زن غریبه در نگه داره و بهش بگه ببخشید  و شما بفرما و از این داستانا خلاصه بیام خونه یا تو ماشین در اولین فرصت با خاک یکسانش میکنم  

ای در دلم نشسته ، از تو کجا گریزم....

بچه ها حالا جدا از شوخی..من تو مرکز خرید منتظر اسانسور بودم با کالسکه...تا اسانسور اومد..همه پریدن تو..من با کالسکه جا نشدم..تو رو خدا فرهنگ اسانسور رو داشته باشیم.پله برقی هم بود..

انیدوارم کسی نگه همه اشون با هم فوبیا پله برقی داشتن

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این شرایط دیروز برامون پیش اومد و اون خانوم میرفت یه طبقه دیگه...همسرم جلوی در بود،طبقه مورد نظ ...

وااای بین خانومه و شوهرت ی چیزی بوده، چقدر خودمون ساده ایم 😂😂😂😎

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊

استارتر انگارذات مردارونمیشناسی

اکثرشون تاکه به یه خانم میرسن جنتلمن میشن

خیلی طبیعیه

ازبچگی توذاتشونه

حساس نباش

مهم نباشه برات

حالا مثلا بخوادبه طرف ثابت کنه من مودبم چی میشه؟!

ازاین رفتارها به عناوین مختلف هممون داریم

لطفاحساس نباشیم

حالا در هیچی بعضی اسانسورا باید جلو سنسورشو بگیری وگرنه بسته میشه طرف لای در میمونه صددرصد توقع ندارم شوهرم بخاطر اینکه یوقت من حسادت نکنم باعث بشه یه انسان لای در بمونه قطعه قطعه بشه😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
خدا بهت صبر بده خواهر    

اوایل دوروغ چرا حرص میخوردم

ولی برام عادی شده

میدونم شوهرم اصلا اهلش نیس

مرد اگه ذاتش خراب باشه تو شیشه در بسته م ک باشه خرابه...حالا هی ما گیر بدیم نهایتش جلو ما نکنه 

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡
استارتر انگارذات مردارونمیشناسی اکثرشون تاکه به یه خانم میرسن جنتلمن میشن خیلی طبیعیه ازبچگی توذا ...

اره متنفرم 

تغيير لهجه دادنشون پشت تلفن وقتي خانوم گوشيت برميداره 

چرا اينقد مديد پديذن اه

💄
در اصل برا شما درو نگه داشته، حالا خانومه هم پياده شده مگه چی میشه؟  بی خیال بابا

رفتار درست این بود که شوهرش میگفت خانوم با اجازه کی پیاده میشی من درو واسه همسر مهربانم نگه داشتم گمشو اونور خودت درو باز کن😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اوایل دوروغ چرا حرص میخوردم ولی برام عادی شده میدونم شوهرم اصلا اهلش نیس مرد اگه ذاتش خراب باشه ت ...

اره دقیقا قبول دارم مرد پاک باشه تمومه خدا هر دوتونو برا هم حفظ کنه عزیزم  

ای در دلم نشسته ، از تو کجا گریزم....