2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مهمونی داره ازم خواسته براش ژله درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 62 پست
اخه مادرشوهرمم خوبه.می بینی اسباب بازی خرید اورد برای پسرم.من نمیگم پولشو بدم اونم نمیگیره بخاطر همی ...

خدا خیرش بده،اگه خوبه و میگی دختر نداره، براش دختری کن، ولی اگه فقط موقع کار یادت میفته مثل مادرشوهر من، هر چی گفت براش انجام نده و بگو بلد نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرش بده،اگه خوبه و میگی دختر نداره، براش دختری کن، ولی اگه فقط موقع کار یادت میفته مثل مادرشوهر ...

نه واقعا خوبه.بنده خدا دست تنهاست تا جایی که بشه سعی میکنم کمکش کنم. هر کسی خوبی و بدی داره.مادرشوهر منم گاهی زبونش تند و تیز میشه اما چه میشه کرد😕

خداكنه حال هممون خوووب خوب باشه 😊
ژله تكنفره كه دوستمون گفت خيلى قشنگ ميشه ولى اگر همه كامل نخورن دست خورده ميشه بايد بريزى دور&n ...

توی هر ظرف قاشق میذاریم. اضافه ام بمونه خودمون بعدا ترتیبشونو میدیم😁 

برای اینکه ظرف زیاد کثیف نشه و همینطور دسرها دست خورده نمونه

حتما چیزایی مثل کرم کارامل که گفتی یا تیرامیسو درست کن که تو یه ظرف بزرگ سرو بشه و هر کس متناسب با میزان خوراکش ورداره.

پاناکوتا رو هر چی من دیدم تک نفری سرو شده. کلی ظرف کثیف میشه.اضافه هم بیاد جا به جا کردنش سخته.

ژله هم خیلی تکراریه. یه دسر شیرین درست کن. کرم زعفرونی هم خوبه . میشه قالب زد.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
توی هر ظرف قاشق میذاریم. اضافه ام بمونه خودمون بعدا ترتیبشونو میدیم😁 

تكنفره هر كسى با قاشق خودش ميخوره،دهنى ميشه😄

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
برای اینکه ظرف زیاد کثیف نشه و همینطور دسرها دست خورده نمونه حتما چیزایی مثل کرم کارامل که گفتی یا ...

درسته.

منظورم از پاناکوتا ترکیبش با ژله خرده شیشه بود. به جای بستنی و الورا،پاناکوتا میریزیم.

بچه ها بنظر من ژله خرده شیشه یا موزاییکی اصلا خوب نیست،چون چندتا مزه رو باهم مخلوط میکنیم،بعضی طعم ها باهم نمسازه وبدمیشه،من یکی دوباردرست کردم شوهرم وبچه هام دوست نداشتن،فقط یه ظاهرخوبی داره.

درسته. منظورم از پاناکوتا ترکیبش با ژله خرده شیشه بود. به جای بستنی و الورا،پاناکوتا میریزیم.

خيلى خوشمزه ميشه حتماً يكى از دسرهات همين باشه👍🏻

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى