2777
2789
عنوان

لطفا همتون بیاین

97 بازدید | 20 پست

سلام ، فرض کنین یه دوست ۳ ساله دارین و خیلی باهاتون صمیمیه و یهو یه دختر دهاتی پیداش بشه که دوستی شمارو بهم بزنه ؛ چجودی از اون دختره انتقام بگیرم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوست سه ساله رو همه میتونن بقاپن!

سلام من ی رب پیش یه تاپیکی تو گوگل سرچ کردم که توش کامنت گذاشته بودی بعد رفتم تو لیست تاپیکات دیدم آخرین تاپیکت واسه پارساله.تو دلم گفتم یعنی الان کجاست چه میکنه.خیلی خوشحال شدم یهو دیدمت😁

سلام من ی رب پیش یه تاپیکی تو گوگل سرچ کردم که توش کامنت گذاشته بودی بعد رفتم تو لیست تاپیکات دیدم آ ...

سلام آخی عزیزم چه جالب . چند وقته که دوباره میام سایت. خاکش دامن گیره آخه😂منم از وجود خانمهای خوبی مثل شما لذت میبرم و خوشحالم

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
چرا ؟ 

عزیزم داخل یه دوستی و رابطه باید اینقدر اعتماد وعلاقه باشه که حتی وقتی بدترین موضوعات پیش میاد بشینن ببین چرا وچطور شاید دشمنی دارن نه اینکه براحتی بهم بگن خداحافظت

دوست دارمت...اما ندارمت...💔