بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نگار ب حرفای سامان تن دادو مرتب میرفته خونش چون میترسیده،سامانم خرکیف😰😅تا این ک ی روز توعید ک رفته بود خونش حین رابطه خون شدیدو زیادی ازش میره،خلاصه میره دکتر و با گرریه و زاری میفهمن ک بکارتش سالمه و نکارم از،روسادگی ب سامان نفهم میگه،اونم دوباره خر میشا و جفتک نیندازه و میگه برو پی زندگیت منم فیلمو عکسارو بیخیال میشم،خلاصه نگار بیچاره حس دست دومی بهش دست میده و حسابی نقشه میکشه و میگه واسه باراخر همو ببینیم تیغارو اماده میکنه و سرپل طبیعت خود رنی میکنه اما سامان از بس مرد بوده😐😏تیغو میکشه از دستشو نگار جان رو نجات میده و دست خودش عمیق میبره،بعداز اون نگار عقلش برمیگرده و واسه همیشه میزارتش کنار سامان رو،چون سامان بقول خودش مریض بوده و نمیتدنسته بودن نگار با سپهرو هضم کنه،الانم استارتر نامزد داره و نانزدشم خیلی پسر خوبیه و بهشم گفته ک قبلا ی نامزد ب اسم سامان داشتم اما قضیه رو کامل نگفته،تامام
ولي عزيزم يكم اروم تر منم تو تاپيك شما نزاشتم گلم بهم گفتي خجالت نميكشي خيلي غصم گرفت كسي اينجا انقد بد باهام حرف نزده بود اصلا😔 بعدش هم كلي از پچه ها رو ديدم كه ميزارن واسه همين من گذاشتم شما حق نداشتي اينطوري برخورد كني
9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤