2777
2789

چندبار با یه خانم دکتر رفتم یه کلینیک یه کاری داشتیم روز اول من نوبت گرفتم نشستم تابیاد هنوز نیومده بود منشی ها همش بهم تذکر میدادن که پسرمو ساکت کنم شیطونی میکرد ولی تاخانم دکتر اومد چنان ناز میکردن پسرمو شاخ درآورده بودم😐

اصلا طرز سلام علیکشون بااون خیلی مودبانه بود خب چه فرقی داشت منواون جفتمون مراجع هستیم چراباید بینمون فرق بزارن؟؟ساعت ۱۰ اومد تا دیدنش سریع مارو فرستادن داخل ولی اون بدبختایی که از ساعت ۸ منتظر بودن چون دکتر نبودن بازم باید منتظر میموندن😔خدایا عدالتتو شکر😔😔

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خانوم دکتر جدا از همکاری وقتش تنگه نمیتونه بشینه تو نوبت .اصولاً همینه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اگه عدالت میدونستی میگفتی صبر میکنم تا نوبتم بشه😊

عدالت میدونم ولی وقتی نمیدونی برای چه کاری رفتم اونجا انقدر زود قضاوتم نکن باید میرفتم داخل!

خب شما نباید میرفتید تو!!!! میگفتید نوبت اونهایی هست که زود اومدن!!! شماهم به اونها توظلمشون کمک ک ...

شاکیم چون ناراضی بودم بعد از ویزیت بهش گفتم گفتم من که این همه نق نق بچه مو منشیارو تحمل کردم یکساعتم روش نباید اینکارو میکردین بهم میگه من باید برم مطبم نمیتونم منتظر بمونم‌ که 

خوب خانوم دکتر جدا از همکاری وقتش تنگه نمیتونه بشینه تو نوبت .اصولاً همینه

خودشم همینو گفت بهم ولی اصلا یجوری شدم نمیدونم چرا حس حقارت بهم دست داد دربرابرش اصلا😔

دقیقا ... دغدغه ای ک من همیشه دارم  وقتی با ی دکتر بری داروخانه ، مطب، کلینیک ، کلا یجور تحویل ...

واقعا چرا😔چندروز پیش صابکار شوهرم مارو برد یه غذا خوری شیرینی ماشینشو میخواست بده صاحب غذاخوری یه مرد میانسال بود پیش این پسره ۲۵ ساله خم و راست میشد😔😔خیلی صحنه بدی بود😔😔پول چقدر براشون شخصیت میاره😔

خودشم همینو گفت بهم ولی اصلا یجوری شدم نمیدونم چرا حس حقارت بهم دست داد دربرابرش اصلا😔

خخخ همینه دیگه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
دقیقااااااااا حسی ک من بعد از دیدن دکترا ، بهم دست میده  چراااااا دکتر نشدمممم

باور میکنی منم همش همین فکرومیکنم 

البته هنوز کلی وقت دارم احتمالا میخوام پزشکی بخونم