2777
2789
عنوان

چند باری با یه خانم دکتر رفتم کلینیک.....

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 35 پست
اینکه بعدش بچه تون رو ناز کردن خیلی جالبه. چقدر تغییر    

اصلا به قدری ضایع بودن باورتون نمیشه شاخ درآوردم رسما😐پسرم‌که هنگ بود😂

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به قدری ضایع بودن باورتون نمیشه شاخ درآوردم رسما😐پسرم‌که هنگ بود😂

احساستون رو درک میکنم من هم باشم بهم برمیخوره. آدم حس خرد شدن میکنه ولی براتون مهم نباشه مهم اینه که جلوی خدا بزرگ باشید نه بنده خدا

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
28 ، متاهل هم هستم  البته معلم هم هستم

خب بازم تو شان خوبی داری تو جامعه خانم معلمم عالیه 

من چی بگم که دیپلمم ندارم😭😭😭

عزمم و جزم کردم دیگه از سال دیگه شروع میکنم من باید دکتر بشم😭😭

خب بازم تو شان خوبی داری تو جامعه خانم معلمم عالیه  من چی بگم که دیپلمم ندارم😭😭😭 عزمم و جز ...

درمورد خودت ان شاا... ک بشی دکترر

ولی 

من واقعا راضی نیستم 

اصلا معلمی پرستیژی نداره 

درمورد خودت ان شاا... ک بشی دکترر ولی  من واقعا راضی نیستم  اصلا معلمی پرستیژی نداره&nb ...

من که خیلی به معلم ها احترام میذارم ولی آره درست میگی پزشکی یچیز دیگه س 

هنوزم دیر نیست واسه پزشک شدن منم شوهرو بچه دارم ولی تصمیممو گرفتم اگه واقعا دوسداری دکتر بشی شروع کن بخون 

اخه از ته دل ، علاقه ای ب مباحث پزشکی ندارم  مثلا از خون و بافت بدن و اینا بدم میاد ... ولی م ...

نه علاقه خیلی مهمه من واقعا علاقه دارم عاشق جراحی ام😍😍😍فک کن سینه رو بشکافی قلب بیمار تو دستت باشه😍😍😍😍

نه علاقه خیلی مهمه من واقعا علاقه دارم عاشق جراحی ام😍😍😍فک کن سینه رو بشکافی قلب بیمار تو دستت باش ...

واااااااای نگووووو، یبار مامانم عمل افتادگیه پلک انجام دادم فقط خوااستم چسب پلکش رو عوض کنم،،، کلا بیحال شدم