2777
2789
عنوان

اسفناج را چجوری درست میکنند؟

18904 بازدید | 42 پست

بعد اینکه اسفناج را پاک کردیم باید خرد کنیم؟

یا همینجوری دزسته بریزیم تو قابلامه بپزه ؟

روغن یا اب میخواد ؟

بخار پز چجوری میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم بلد نبستم ،اونروزی اومدم خورشت آلو اسفناج درست کنم ،ولی بلد نشدم ینی اصلن خوشمزه نشد،با اینکه شنیده بودم خیلی خوشمزست

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

من اصلا آب نمیریزم با دست دوتیکه میکنم میریزم‌تو قابلمه زیرش کم درشم میذارم بخار میکنه آب میندازه بعدم بانمک میخورم داغ .تو ماست میدونی که خوشمزس ولی خاصیتشو از دست میده 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

با دستتتت تیکه تتیکه کن بعد یکم اب پزش کن وو بعد له کن و با ماست و سیر و نون سنگک نوش جون کن

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

خورد کن درشت بذار رو گاز بپزه ,نمک هم بزن ,اصلا آب هم نميخاد ,خودش پر آبه 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟

من میریزمش تو ماست و هم میزنم.سیر هم رنده میکنم توش.یجورر بورانی اسفناجه 

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین