2777
2789
عنوان

اسفناج را چجوری درست میکنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18914 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن گاهی یکم اسفناج تلخ میشه بهش چاقو نزنین نمیدونم چه واکنشی نشون میده چون اهن داره و اینا من همیش ...

ن من شنسیدم خود همون چاقو اهنشو از بین میبره برا همین با دست باید خردکرد 

شله چیه

شله اسفناج .....برنج نیم دانه ابپز میکنی تا له بشه نزدیک ابش تموم بشه اسفناج خورد شده بریز تا باهم بپزن و غلظ برسه ......بعد بکش تو‌بشقاب و یه کاسه ماست و بخور خیلی عالیه بعضیا پیاز داغ هم درست میکنن همراش میخورن

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
وقتی بریزیم تو ماست میشه بورانی اسفناج  ؟ یعنی وقتی با اب خالی پخت ؟

اصن اسفناج خودش اب میندازه دیگ نمیخواد بش اب اضافه کنی،اول پاک بشور خوردش کن ولی چهارقسمت بشه خوبه چون خودش له میشه بعد تو ی ظرف پیازو بانمک و زردچوبه تفت بده بافلفل سیا بعدم اسفناجو بریز بعد پودر لیموعمانیم بریزشعله رو کم کن بزار قشنگ نرم بشه بعدبزار ابش کشیده بشه خیلی خوشمزه میشه،کلاحالا یا میتونی بهش تخمرغ بزنی همش بزنی خودشو ک گرفت امادس،یا وقتی اماده شد تخمرغ نزنی همونجور بانون و ماست بخوری ولی اهنش جذب نمیشه باماست.

کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود
ممنون از همگی غیر از نرگسی یا خورش الو اسفناج اگ کسی چیزی بلده بهم بگه همونا راهم دستورشا بذارید خ ...

عزيزم نرگسى  چه جوريه؟

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟