2777
2789
عنوان

شوهراتون چ جورین؟

432 بازدید | 26 پست

وقتی میفهمن اشتبا کردن ، مثلا در مورد خانوادتون ، چیکار میکنن؟

میرن عذر خواهی؟

سکوت میکنن؟

چرا شوهر من اینجوریه؟

میدونم ک میدونه کارش اشتباه بوده(ب پدرم گستاخی و بد دهنی کرده، بار اولش نیس)

حتی ب شوهر خواهرش گفته من وقتی عصبانی میشم نمیدونم چرا هر چی دم دهنم میاد میگم

اما پیش من همش از کار زشتش دفاع میکنه!

تازه بهم میگه تو با طرفداری از بابات بینمون فاصله میندازی😢

منم انقد نسبت بهش سرد شدم ک حد نداره

ادم گرم مزاجیم ولی از اون روز سعی کردم همش از زیر رابطه در برم(ببخشید البته، این سردی رو واس دشمنم هم نمیخوام)

شوهرای شما چیکار میکنن موقع اشتباهشون؟

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

همسر من كلا خيلي ادم ساكتيه اصلا حرفي نميزنه كه بعدا نشه جبرانش كنه ولي مقصر باشه معذرت خواهي ميكنه

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

نمیدونم ولی بی احترامی به پدرو اصلا نمیتونم تحمل کنم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من توهین نمیکنه و فحاشی نمیکنه اما خوب ی بحثی پیش اومد. ک تقصیر خواهرش بود و اون ب بابام تو هم نگف اما الان قهرن باهم 

بابام بخاطر من چن بار زنگ زد بهش اما جواب نداد و دیگه بابام زنگ نزد. 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

نه از پدرتون دفاع کنید ، نه بدی شونو بگید 

ولی با سیاست و نامحسوس، طوری  برای همسرتون  تعریف کنید ک 

انگار خانوادتون  خیلی برای ایشون ارزش و احترام قائل ن !!

طوری جا بندازید ک ، خود همسرتون روشون نشه  ب کسی بی احترامی کنن از ترس خراب شدن وجهه شون !!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من با شوهرم دیشب بحثم شد واسه اولبن بار سطل ماست و پرت کردم سمتش اصلا مثل دیوونه عا شده بودم‌.کنترل خودم و نداشتم.الان زنک‌ردم کحایی چرا دیر اومدی میگه اومدم برات کادو بگیرم از دلت دربیارم بابته دیشب معذرت خواهی کنم

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
همسر من كلا خيلي ادم ساكتيه اصلا حرفي نميزنه كه بعدا نشه جبرانش كنه ولي مقصر باشه معذرت خواهي ميكنه

خوش بحالت

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
نمیدونم ولی بی احترامی به پدرو اصلا نمیتونم تحمل کنم

😑😑😑

حرفشم میزنه عذرخواهی هم میکنه 😑

ی گام از شوهر من جلوتره

شوهر من به زور باید از زبونش حرف بکشی کار به توهین و اشتباه نمیکشه.اما در مورد خودمون دوتا که یادم ن ...

توهین ب خانواده خ بده

کاش مام دعوامون بین خودمون بود

نه از پدرتون دفاع کنید ، نه بدی شونو بگید  ولی با سیاست و نامحسوس، طوری  برای همسرتو ...

الان دیگ کار از کار گذشته 😢 فابده داره؟