2777
2789
عنوان

کودک 13 ماهه

4449 بازدید | 14 پست

خانوما اگر بچه یکساله دارین یا داشتین و یادتون هست نی نی هاتون تو این سن چقدر حرف میزنن؟ چندتا کلمه میگن؟ پسر من هروقت دلش بخواد میگه بای بای یا ماما یا بابا، ولی چیز مفهومی نمیگه، مطمئنم صداهارو میشنوه چون صداش میزنم هرجا باشه میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله داری عزیز من دیدم بچه ای که 3سالشه هنوز راحت حرف نمیزنه پسر اول من 2سال 9ماهگی درست حرف زد ی ...

اخه من به گفتار درمانیم فکر کردم میگم نکنه مشکل داشته باشه، اخه همش ازم میپرسن یعنی آبم نمیگه؟ بعد میگن تقصیر خودکا باهاش حرف نمیزنی

عیب نداره عزیزم دخترمنم سیزده ماهشه همینجوریه هنوزکوچیکن،

واقعا در همین حد کلمه هارو میگه؟ اخه میگن چرا کلمه آب و نمیگه... میفهومونه بهم آب میخواد ولی نمیگه آب، هرچند بهش میگم دائم بگو آب

اخه من به گفتار درمانیم فکر کردم میگم نکنه مشکل داشته باشه، اخه همش ازم میپرسن یعنی آبم نمیگه؟ بعد م ...

نه تقصیر شما نیست

هربچه ای یه جوره

البته تا میتونی باهاش حرف بزن هرکاری میکنی تو خووه بگو 

دارم اب از یخچال بر میدارم!! در این حد بگوولی اصل ارث هست

درضمن خیلی بچه ها اگه 1صرار کنی مثلا بگو فلان اصلا نمیگن کلا ولش کن باهاش حرف بزن براش کتاب بخون ...

دقیقا همینطوره که میگین هرچی میگم نتیجه عکس میده و تکرار نمیکن اصلاااا، ولی بقیه میگن بگو عمو خیلی راحت تلفظ میکنه یا میگن بگو بای بای میگه

پسر من نزدیک به دو سال داشت ولی حرف نمیزد دختر همکارم یکساله بود و چند کلمه میگفت 

بچه ها متفاوت هستند عزیزم!! ضمنا دختر ها زودتر از پسر ها معمولا حرف میزنند 

من خیلی ریلکس به همه میگفتم به وقتش حرف هم میزنه 

دوسال و نیم پسر من حرف زد 😄😀😀

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
واقعا در همین حد کلمه هارو میگه؟ اخه میگن چرا کلمه آب و نمیگه... میفهومونه بهم آب میخواد ولی نمیگه آ ...

اره عزیزم اتفاقااینم اولاش قشنگ میگفت ابی ،ولی الان میفهمونه اب میخادولی نمیگه اب😀هرچی میگم بگونمیگه،ولی مامان فقط وقتی حرصش گرفته وبغل میخادمیگه حالت عادی اصلانمیگه😀باباروبعضی وقتامیگه همش میگه گاگا😀دادا روهم خیلی دوسداره وهی میگه قبلانم نم میگفت ب غذاالان نمیگه،اجیم گفت طبیعیه یه وقت حرف میزنن دوباره یادشون میره باززبون وامیکنن ایشالا

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
دو ساله نیم بود تقریبا

عه خب.من پسرم سیزده ماه ونیمشه ولی هیییچی نمیگه.فقط یه بووف میگه بعضی وقتا.بردمشم دکتریه سری شربت وایناداده.ولی خیلی نگرانم.بااینکه توکل نسل ماوهمسرم اصلاکسی نیست که لال باشه.کلااین روزام همش استرسه.پس هنوزجاداره.مرسی