2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ من دیگه پشتک نمیزنه فقط فشار میده و لیز میخوره . یا لگد میزنه . 

فداش بشم یعنی میشه زنده باشم و بچمو بغل کنم . 

باورش برام سخته 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
من تا الان تکون های درست درمون ندیدم واقعا بچه م خیلی خیلی تنبله

بدنیا که بیاد عوصشو در میاره

دختر من کم تکون بود الان پدر در میاره😅

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
ازکی تکوناش احساس میشه من 15هفتمه

از جفت قدامی باشه از هفته بیست یا بیست دو خلفی باشه زودتر

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

انشالله نینیت سالم بیاد بغلت عزیزم🙏🏻

من هفته ۱۶ هستم الان ۱۰ روزه شکمم مشخص شده 

از هفته چند تکوناشو مامل میفهمم؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

منم فقط میبینم پاشو قلمبه داده بیرون میزنم اروم پاشو نازی میکنم قایمش میکنه وای اصلا یه دنیایی داریما از الان باهم بازی میکنیم بعد یجا دیگه خودشو قمبل میکنه میرم دست میکشم اونجا که هست پاشو دست میکشم میبره تو دوباره میده بیرون 😂

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
اخی شما ب زودی میبینیش برا ماهم دعا کن 

چشم شمام دعا کن زودی بیادش 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76