2777
2789
عنوان

بچه ها هستید اومدم دیدم تاپیکم ترکیده ولی ۱۷۴ آلارم داستم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه موضوع مهمی!چه دغدغه مهمی!رفت تو پربازدیدا!چه سایت پرمحتوایی!!!!!!

برا من دیشب خیلی مهم پر استرس بود واقعا...فک نمیکردم بیشتر از ۱۰نفرم جواب بدن تو اون ساعت ...ک لطف کردن ج دادن دیگ رفت تو پر بازدید یا نه من ک آنلاین نشدم ندیدم..چیزیم بهم نرسیده..ضمننا اینجا مشکلات رو همه بیان میکنن منم برام این اتفاق افتاده بود سوال کردم ج دادن .

الان چیکار کنم؟شما ناراحتی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
برا من دیشب خیلی مهم پر استرس بود واقعا...فک نمیکردم بیشتر از ۱۰نفرم جواب بدن تو اون ساعت ...ک لطف ک ...

دقیقا مثه تاپیک بی بی چک من.

منم آخر شب اومدم گفتم میخام بی بی چک بزنم.فکرشم نمیکردم پربازدید بشه.

ولی شد.

بعد اومدن تهمت زدن که سرکاریه  بگو چی بهم ميرسه عاااخه؟ 

الان کاپ طلا بهم دادن مثلا؟؟

اه تاپیکت ترکید ؟؟؟من گذاشته بودم تو علاقه مندی ها فردا بخونم.حیف شد. 

من دیگه گفتم شب بحیر چند دقه بعدش اف شدم تا امشب چون مسافرتم دیگه خب وقت ندارم

نمیدونم چرا ترکید ولی مهم نیست چون‌ فقط به درد دیشبم میخورد ک گیر کرده بودم

دقیقا مثه تاپیک بی بی چک من. منم آخر شب اومدم گفتم میخام بی بی چک بزنم.فکرشم نمیکردم پربازدید بشه. ...

اره واقعا من اصلا آفلاین شدم .بعد چی بهم رسید..مگر داستان زندگیم بوده یا چیز خاصی ک خوشحال باشم معروف شدم

اره واقعا من اصلا آفلاین شدم .بعد چی بهم رسید..مگر داستان زندگیم بوده یا چیز خاصی ک خوشحال باشم معرو ...

وای تایپکت باحال بود ایقد خندیدم از حرف بقیه خخخ