2777
2789

سلام دوستان کلاس خیاطی مجازی میزارم مرحله به مرحله با اسون ترین روش ممکن ومدلهای ABMامریکا که همگی راحتن و بدون محاسبه راحتتر از مولرو متریکو....

هرسوالی هرزمان داشتین میتونین پیام بدین و من براتون توصیحات رو روی پارجه برای دوخت و روی کاغذ برای الگو کشی پیاده میکنم 

بعد اتمام دوره  راحت میتونین براخودتون راحت شلوارو پیرهن و دامن و حتی لباس مجلسی به راحتی بدوزین

هزینش هرهفته ۳۰ هزارتومان 

کلاسای خیاطی هرجایی برین کمتراز ۱تومن نیس ...

هرکی خواس پیام بده 

خدایا شکرت تنهام نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان من خودم‌خیاطم نشنیدم این متد رو

الگوی اماده هستش عزیزم ازمتریک و مولرو گرلاوین گرونتره اما فوق العاده راحتتر چن سالیه اومدا

خدایا شکرت تنهام نزار
الگوی اماده هستش عزیزم ازمتریک و مولرو گرلاوین گرونتره اما فوق العاده راحتتر چن سالیه اومدا

عجیبه ک نشنیدم من خییلی از متد هاروکارمیکنم 

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم