دوستای گل من یه دستور کاپ کیک توی نت پیدا کردم موادش زده پودر شکر میخواستم بدونم میشه شکر رو اسیاب کرد یا اینکه باید پودر اماده باشه؟؟؟ سوال دوم پودر کاکائو یه قاشق غذا خوری زده اگه دوتا قاشق دیگه کاکائواضاف کنم موادش خراب نمیشه؟؟؟ و سوم یه دستور مافین شکلاتی ساده پیدا کردم میشه وسطش کرمفیل گذاشت؟؟؟ببخشید سوالم زیاد شد😘
سلام عزیزم شکر میشه توی خونه اسیاب کنی اما از الک ریز ردش کن. منم همیشه پودر کاکاوو خیلی بیشتر از دستور میزنم اتفاقی نمیوفته فقط باید همون اندازه از ارد کم کنی. سوم اینکه بین همه کیک ها میشه کرمفیل زد