2777
2789

دوستای گل من یه دستور کاپ کیک توی نت پیدا کردم موادش زده پودر شکر میخواستم بدونم میشه شکر رو اسیاب کرد یا اینکه باید پودر اماده باشه؟؟؟ سوال دوم پودر کاکائو یه قاشق غذا خوری زده اگه دوتا قاشق دیگه  کاکائواضاف کنم موادش خراب نمیشه؟؟؟ و سوم یه دستور مافین شکلاتی ساده پیدا کردم میشه وسطش کرمفیل گذاشت؟؟؟ببخشید سوالم زیاد شد😘

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودرشکرهم شکرم میشه .بعد کاکاعو هن ب ذاعقه خودت مونده بریز هرچقددوسداشتی نخاستس دیک خیلی تیره شد بدت اومدنریرز درکل من ب تعدادی ک گفتن توکیک وهنجی نکانمیکنم دستی میریزم

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

سلام عزیزم شکر میشه توی خونه اسیاب کنی اما از الک ریز ردش کن. منم همیشه پودر کاکاوو خیلی بیشتر از دستور میزنم اتفاقی نمیوفته فقط باید همون اندازه از ارد کم کنی. سوم اینکه بین همه کیک ها میشه کرمفیل زد 

ماریا قناد رو منشن کن

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
بااجازه استارتر من امشب کیک درست کردم خواستم کاکائو تخته ای اب کنم به روش بنماری ولی خیلی غلیظ بود & ...

مشکلی نداره گلم بپرس😘

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  
بااجازه استارتر من امشب کیک درست کردم خواستم کاکائو تخته ای اب کنم به روش بنماری ولی خیلی غلیظ بود & ...

به مایه کیکت میخواستی اضافه کنی؟ چه مارکی شکلات تخته ای خریدی؟

خدایا خودت مواظبش باش
بااجازه استارتر من امشب کیک درست کردم خواستم کاکائو تخته ای اب کنم به روش بنماری ولی خیلی غلیظ بود & ...

با خامه 

خانه و شکلاتت رو بزار روی بخار و هم بزن تا به غلظت مناسب برسه 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز