2777
2789
عنوان

نطرتون راجب دانشگاه پیام نور چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام زور😑😑 من فقط شنیدم سختیش اینه ک دانشجوهاش کل کتاب امتحان میدن حذفیات نداره ولی کلا حسم اینه ...

من پیام نورم .کلاسام تشکیل نشده نمره میانترم ندارم فک کن کمترین کتابم200صفحه ای هست .ریاضی ها  پاس کردنشون سخته

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
دقیقا من ده هزار بودم شهر خودمون پیام نور قبول شدم راحت ولی امتحانات اش سخته  

قابل پاس کردن هس دیگه ایشالا؟😂البته من زرنگ بودما فقط واسه کنکور حال نداشتم بخونم😐😆

من پیام نورم .کلاسام تشکیل نشده نمره میانترم ندارم فک کن کمترین کتابم200صفحه ای هست .ریاضی ها   ...

بنظر من واقعا الکی سخته بخدا ناراحت نشیا ولی خیلی روی تئوری مانور میدن توی پیام نور

کلاساشم بیشتر در حد رفع اشکال هست جمعیت کلاسای عمومیشم ک بعضی درسا خیلی خیلی زیادن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

استارتر جان

کلا کار فقط پارتی میخواد وسلام

من ارشد بهترین دانشگاه دولتی هستم تراز اول

رتیه دو رقمی  توی بهترین سازمان با ازمون تا مرحله اخر پیش رفتم  ازمون اختصاصی هم دادم بیشترتوضیح نمیدم که شناخته بشم اقوام اینجا هستن

اخرش بعد از چندید مرحله ازمون و مصاحبه و تبریک قبولی گفتن تولیست هستین تشریف ببرید تماس میگیریم

دوساااااله هر چی پیگیری میکنم خودشون علنا میگن سازمان نیرو میخاد صبور باشید اما امار دارم فقط با پارتی دارن میبرن تو .....‌ همکلاسی ارشدم مجرده معلوم نیست با یکی از مدیرای اونجا چه سر و سری داره بدون هیچ ازمونی مستقیم رفت سرکار

خدا گواهه هر رو از بر تشخیص نمیده تو  کامپیوتر خدا شاهده پول میداد من حتی ساده ترین پروژه هاشو انجام میدادم براش .....

دیگه فرق نمیکنه شما پیام نور باشی یا روزانه دانشگاه تهران

خدایا مرسی که هستی 
قابل پاس کردن هس دیگه ایشالا؟😂البته من زرنگ بودما فقط واسه کنکور حال نداشتم بخونم😐😆

ترم اخرم منم شاگرد زرنگ بودم اما فک کن 8نمره میانترم نداشتم .امتحان 12نمره. سیستم براساس نمره های پایان ترم نمره میانترم  میده که سخت نمره هم میده.    اگه 12بگیری هم 8نمیده .من درس امارم رو با نمره    9وبیست و پنج افتادم چون کلاس نداشتم امتحان رو از 12شدم 6و نیم  دوسه نمره هم سیستم داده خلاصه افتادم تنها درسی ک افتادم 

بنظر من واقعا الکی سخته بخدا ناراحت نشیا ولی خیلی روی تئوری مانور میدن توی پیام نور کلاساشم بیشتر د ...

عزیزم هر چی حتی اگه هیچی یادت ندن 8نمره میانترم داری ولی کسی ک کلاس نداره امتحانش از 12نمره هست

استارتر جان کلا کار فقط پارتی میخواد وسلام من ارشد بهترین دانشگاه دولتی هستم تراز اول رتیه دو رقم ...

عاخی عزیزم واقن سخته بعد این همه تلاش اخرش این چیزارو ببینه ادم ایشالا موفق بشید ❤❤

کی گفته بدون کنکوره؟ کی گفته اعتبار علمی نداره؟

دقیقا مثل دانشگاههای دولتیه و همه جا اعتبار داره

اونی که بدون کنکوره فراگیر پیام نور و دانشگاههای علمی کاربردیه

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رشتت چی بود عزیزم؟ الان رفتی سر کار یا نه؟

الان ک هنوز اینترم تموم بشه دو تا درسم میمونه ترم بعد مدیریت صنعتی ام .کنکور ارشدم میخوام ثبت نام کنم اما قضاوت دولتی چون پول پیام نور ندارم دیگه 

الان ک هنوز اینترم تموم بشه دو تا درسم میمونه ترم بعد مدیریت صنعتی ام .کنکور ارشدم میخوام ثبت نام کن ...

کسیو میشناسی پیام نور خونده باشه و رفته باشه سر کار این خیلی مهمه برام منم میخام مدیریت دولتی بخونم

کسیو میشناسی پیام نور خونده باشه و رفته باشه سر کار این خیلی مهمه برام منم میخام مدیریت دولتی بخونم

اره تا دلت بخواد عزیزم مدیریت ام خوبه .شوهر دوستم مدیریت صنعتی هست تو دادگاه کارمنده