2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا گردنبند اجرتش تو یزد چنده

به مدل گردنبند بستگی داره یه گردنبند فقط طلا زرده و روش خیلی کار نشده یه گردنبند چند رنگ داره و نگین و انواع تراش ....

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سلام دوستم خوبی؟دلم برات تنگ شده بود حالت خوبه؟

سلام عزیزدلم خوبی ؟ 😘🤩 کم پیدایی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
به مدل گردنبند بستگی داره یه گردنبند فقط طلا زرده و روش خیلی کار نشده یه گردنبند چند رنگ داره و نگین ...

زنجیر و پلاک ساده میخوام فقط حدود قیمتشو بدونم چقد با شهر خودمون فرق میکنه اینجا اجرت ۳۵ت اونجا چی

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
سلام عزیزدلم خوبی ؟ 😘🤩 کم پیدایی

منم همین جاها میپلکم .... منم چند روز باز از رو معده ام مشکل دارم باز حالت تهوع گرفتم دیگه کلافه شدم .... تو حالت چطوره 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
زنجیر و پلاک ساده میخوام فقط حدود قیمتشو بدونم چقد با شهر خودمون فرق میکنه اینجا اجرت ۳۵ت اونجا چی

اینقدر دقیق اگه میخوای شب برادرم بیاد بپرسم . مدل زنجیرش چیه ؟

منم همین جاها میپلکم .... منم چند روز باز از رو معده ام مشکل دارم باز حالت تهوع گرفتم دیگه کلافه شدم ...

وای درکت میکنم واقعا ادمو عصبی میکنه من تا صبحی بهتر بودم امروز یکم حرص خوردم افتادم

وای درکت میکنم واقعا ادمو عصبی میکنه من تا صبحی بهتر بودم امروز یکم حرص خوردم افتادم

البته ی چند روز پشت سر هم اعصاب خوردی داشتم .... همون روزش چیزی نشد الان چند روز اعصاب خوردیم میگذره ...الان قصد بارداری دارم دوسی ... شوهرم میگه باید بیای بریم دکتر باز اندسکوپی کنی ببینم تو چ وضی هسی ولی من دوسندارم برم ... همش بارداریم داره عقب میوفته ... عاخه واس ی چارتا خراش۶ماه دارو مصرف کردن کافی نیس با کلی پرهیز غذایی؟؟

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
البته ی چند روز پشت سر هم اعصاب خوردی داشتم .... همون روزش چیزی نشد الان چند روز اعصاب خوردیم میگذره ...

نه حتما برو دکتر معده سالم تو بارداری همش مشکل ساز میشه چه برسه به اینکه زخمم باشه دارو بهت میدن ولی حتما برو

اینقدر دقیق اگه میخوای شب برادرم بیاد بپرسم . مدل زنجیرش چیه ؟

اره دقیق میخوام ، ارسالم دارن ب بندر؟؟؟ زنجیر ساده ۷۰۰تومنی

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
نه حتما برو دکتر معده سالم تو بارداری همش مشکل ساز میشهچه به اینکه زخمم باشه دا و بهت میذن ولی حتما ...

نمیدونم والا 😪😔