2777
2789
عنوان

خانواده همسر بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 32 پست

این موضوع چیزی نیست که باعث ناراحتی و اختلاف بشه.گاهی اوقات آدما مشکلی باهم ندارن ولی خودشون انقدر روابطو هم میزنن که یه مورد جزئی برای اختلاف پیدا کنن.زندگیتو بکن عزیزم توقع بیجا هم از کسی نداشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میگی نباید حالمو بپرسه و من همیشه باردار بود جویای حالش بودم اشتباه کردم؟

حالا شما زنگ زدی احوال گرفتی دستت درد نکنه ولی به شخصه اخلاقم متفاوته .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شاخ غول نشکستی ک کل ایل و طایفه زنگ بزنن به به چه چه کنن برات جانم  چ توقع های بی جایی دارین ا ...

اهان عزیزم پس ما ادمیم یا گیاه ؟؟؟ حال همو نپرسیم پس من زنگ میزدم میگفتم کمکی چیزی میخوای یا هرچی بد بود الان  ب من زنگ بزنه سخته 

حالا شما زنگ زدی احوال گرفتی دستت درد نکنه ولی به شخصه اخلاقم متفاوته .

همه چی و ی طرفه خواستن خوب نیس من اعتقاد دارم وقتی حال من براش مهم نیس نیاد دیدنم موقع زایمان ب شخصه از تظاهر متنفرم

همه چی و ی طرفه خواستن خوب نیس من اعتقاد دارم وقتی حال من براش مهم نیس نیاد دیدنم موقع زایمان ب شخصه ...

خیلی مسایل رو نمیشه باز کرد و کش داد اومد یه پذیرایی کن نیومد نکن خودتو داغون میکنی وقتی حساس باشی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ببین خیلیا اخلاقشون این طوریه. مثلامن خودم اصلا خودمو درگیر آدمایی خارج از خانواده ۳ نفری خودمون نمیکنم. اصلا امکان نداره خواهر شوهر جاری یا حتی خواهرم حامله بشه من زنگ بزنم بهش یا برم ببینمش. یه جاری هم دارم خیلی اهل یارکشیه . اول ازدواجم هی رنگ میزد میومد من از اونجایی که حوصله این کارا رو ندارم اصلا بهش زنگ نمیزوم و نمیرفتم مگر مهمونی واجبی بود. اونم کلا بهش برخورد و به خودمم گفت خودتو میگیری . من جواب نمیدم اصلا برام مهم میست چی فکر میکنن

اینه که شاید جاری تو هم مثل من کلا قاطی جمع نمیکنه خودشو و منظورش اصلا خدای نکرده توهین نیست

اهان عزیزم پس ما ادمیم یا گیاه ؟؟؟ حال همو نپرسیم پس من زنگ میزدم میگفتم کمکی چیزی میخوای یا هرچی بد ...

حق داری گلم بیخیال بعضی از خانوما انگار انسانیت و انسان دوستی رو فراموش کردن

جاری هست که هست

ولی مگه انسان نیست؟ نباید به همنوع خودش، به همجنس خودش توجه کنه؟  حداقل از رو قدرشناسی هم که بود باید زنگ میزد

ما اینجا تو شهرمون اگه یه غریب ببینیم یه جوری رفتار میکنیم که کلا بیخیال شهر خودش و دوست و خانوادش میشه

تا این حد بهش خوش میگذره و در کنارمون احساس خوشحالی میکنه

هواشونو داریم که بهشون بد نگذره.. حالا دوتا زن که عروس یه خانواده هستن و فامیل به حساب میان چرا باید اینقدر بدجنس باشن... عجب روزگاریه

دیگه اهمیت نده و به خودت بگو به درک من خوبیِ خودمو نشون دادم

اونم شخصیت خودشو

🖤