2777
2789
عنوان

خانواده همسر بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 32 پست
ببین خیلیا اخلاقشون این طوریه. مثلامن خودم اصلا خودمو درگیر آدمایی خارج از خانواده ۳ نفری خودمون نمی ...

ن اتفاقا اون اونجوری نیس 

ی چیز بگم شادی دیگرونو دوست نداره ببینه یکم حسوده من بچه قبلیم سقط شد قبلش ی بار تبریک نگفت تا سقط شد زنگ زد حالمو پرسید کلا شادی کسی بهش فشار میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکن.منم.یکی ازاین عتیقه هارودارم زیادخودتودرگیرش نکن بدبختانه این بنده خداهم که من میگم خوشحالی دیگران براش گرون درمیادمتاسفانه شوهرشم عین خودش کرده..من زیارت رفتم بااینکه قبلش باهاش خداحافظی کردم دریغ ازیه تلفن..پسرم دانشگاه قبول شدانقدرسختش بودکه حتی وقتی توجمعم صحبتش بودیه کلمه ازش نپرسید...من متاسفانه دیرشناختمشوبخاطرزیاده رویهای خودم وشوهرم خیلی اذیت شدم...الان دیگه عین خودش رفتارمیکنم...ازقدیم گفتن حیف طلاکه خرج مطلا(دستشویی)کنندوالابعضیالیاقت وشعورشون درحدیه گیاهه...اصلا به روی خودت نیاروقتی هم اومددیدن زایمانت فکرکن یه مهمون غریبه شوهرت آورده یهوساعت تحملش کن