2777
2789
عنوان

جاری😠

741 بازدید | 35 پست

بچه ها من واقعا هیچوقت دوست نداشتم واسه این موجود تاپیک بزنم..ولی واقعا رفته رو اعصابم😬

اصلا نمیدونم چ مرگشه چشه؟؟؟؟ یک سره پروفایل چرت و پرت منظور دار میذاره...توی پیجای خواهرشوهرام عکسای دختر منو لایک نمیکنه(حالاانگار من لنگ لایک اونم)میاد خونم همه جور احترام میدارم محلم نمیذاره..منم شدم مث خودش سرسنگین.

ازوقتی من باردار شدم این روانی شددیگه چون خانواده شوهرم خیلی بهم رسیدگی میکردن..این دیگه حسادت کشتش باهمه قاطی کرد.

خدا شاهده واسه عروسیش چقد کمکش کردم واسه همه چیزش از خرید گرفته تا کارای خونش .شوهرم کمک کرد خونه خریدن.خانم ی دعوایی راه انداخت چرا مال اونا متراژش بالاست مال ما کوچیکه..یکی نبود بگه نصف پول اونم شوهر من داده چرا طلبکاری؟؟؟؟؟؟؟بخدا هیچوقت منت سرش نذاشتم چون شوهرمم متنفره منت بزاریم..ولی این واقعا نمک نشناسه

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا این خوبه ک برا من هنوز جاریم نشده دوست دخترشه چس میکنه خودشو😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
اخ اسم جاری نیار میخوام چشاشو در بیارم 

جاریه من با برادرشوهرم پسرعمو دخترعمو هستن بچه اولشون مشکل داره و بچه هاشون سالم نمیشن

من اصلا اونجوری نیستم دل کسیو بشکنم و یا حتی میگفتم بدروغ به اون که ما میریم خارج بچه دار میشیم که حسادت نکنه

ننه این دفعه اول منو دید من و جاریم داشتیم با یه دختر ۱ ساله بازی میکردیم

بعد ننه این از در اومد تو به جاریم گفت خوب یدونه ازینا بیار دیگه

جاریم و مادرشوهرم اینجوری نگاش کردن ...😏🙄

اخه معمولا به تازه عروس میگن بچه بیار

بعد تو که دخترت ۱۵ ساله عروسی کرده و همه میدونن مشکل دارن این چه حرفیه؟

کلا ازونایی هستن که روشون خیلی زیاده

یا رادّ ما قد فات ❤