2777
2789
عنوان

جاری😠

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 35 پست
بچه ست.مگه نمیگی هنوز بیست سالش نشده؟شما نباید جدی بگیری عزیزم

والا گاهی ی کارا و حرفایی میرنه ادم میگه میفهمه....بعد ی کارایی میکنه ادم میگه بچه اس...موندم ب خدا

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی ازدوست دخترای برادرشوهرمم تویه مغازه تومحلمون کارمیکنه.بنده خداهرموقع من وخواهرشوهرم یامادرشوهرم ...

نه این چهارساله باهمن خیلیم افاده میاد دختره درصورتی ک من نمیگم هرکی دیده میگه خیلی فرق داره با من میگن تو کجا و اون کجا ولی انقد روش زیاده وایمیسه جلوم سلام نمیکنه بعد همه جام هست 😐😂😂😂مادرشوهرم عمل داشت اومده بود بیمارستان نذری دارن میاد😐😂منم کسی ک برام قیافه بگیره اصن ادم حسابش نمیکنم و برام اهمیت نداره چیکار میکنه چون خودش ارزش خودشو نشون میده 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
وای منم تحمل جاریم رو ندارم اصلا. نه سال کوچیکتر از منه همش بی احترامی میکنه. بقیه ام هی میگن بچست و ...

میفهمت...اینکه میگن بچه ست بیشتر اعصاب منو میریزه بهم..خوب اگه بچه ست چرا شوهرش دادن😐😐😐هرکاری دلش میخواد میکنه تهش میگن بچه ست.

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
میفهمت...اینکه میگن بچه ست بیشتر اعصاب منو میریزه بهم..خوب اگه بچه ست چرا شوهرش دادن😐😐😐هرکاری دلش ...

من جاریم میومد سلام واحوالپرسی درستی نمیکرد موقع خدافظی هم بدرقه نمیکنه طبقه پایین مادرشوهرم میشینن همیشع هم بعد من میاد بالا من باس بلند شم ب پاش ببعدش ایشون میاد داخل میره لوازم بچه رو میداره اتاق مثل گوسفند میمونه ب اقام فقط اشاره کردم که درجریان باشه دیگه زیاد مخ همسرمو نخوردم که چرا اینجوری میکنه 

الان منم موقع اومدن اون یکم باسنمو میارم بالا دیگه بلند نمیشم ب پاش بعدش صورتشم نگاش نمیکنم مشغول کار خودم میشم انگار کسی نیومده اصلا