2777
2789
عنوان

جاری😠

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 35 پست

ب خدا میخوام بهش فک نکنم ولی کارایی میکنه ک...بچه من ب دنیا اومد سهرشبانه روز اینجا خورد ...ولی بچه منو دعوت نکرد...توی بارداریم من کلی سختی کشیدم بارداری بدی داشتم ی بار احوال منو نپرسید...حالام ک بیشعور هی پروفایل میذاره چرت و پرت..خواهرشوهرام ب شوهرم گفتن ولش کننین خودش خوب میشه ..سنش کمه نمیفهمه داره چکار میکنه تازه ۲۰سالش شده.

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا چیکارش داری خب محل نزاره توام محل نزار حتما از تو خوشش نمیاد نمیتونی که مجبورش کنی خانمی

اخه ما خیلی باهم خوب بودیم..بخدا اصلا نمیدونم چی شد..همین که من باردار شدم این قاطی کرد

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
خودش چندتا بچه داره

تازه یک ساله ازدواج کرده

حالا این خوبه ک برا من هنوز جاریم نشده دوست دخترشه چس میکنه خودشو😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یکی ازدوست دخترای برادرشوهرمم تویه مغازه تومحلمون کارمیکنه.بنده خداهرموقع من وخواهرشوهرم یامادرشوهرم میریم اونجالباس بخریم فکرمیکنه برااون رفتیم وماروخیلی تحویل میگیره همشم تقصیربرادرشوهرمه که دخترارومسخره میکنه.دلم براش میسوزه ولی ازبین اون همه دخترمهراین به دلم افتاده آخه ازنظرقیافه هم دریک سطح هستیم.ولی برادرشوهرم اصلاچنین دخترایی روکه راحت دوست میشن روبراازدواج انتخاب نمیکنه

اخه ما خیلی باهم خوب بودیم..بخدا اصلا نمیدونم چی شد..همین که من باردار شدم این قاطی کرد

حتما بینتون فرق گذاشتن خودت میگی بهم زیاد توجه میکردن و اینا... چی بگم انشالله خدا دلشو آروم کنه بنظر من گناه داره

شماهم باهاش سرسنگین باش وکم محلی کن جاریتون بچه دارنمیشن مگه؟؟؟

تازه یک ساله ازدواج کرده.فک نمیکنم فعلا بچه بخوان...

حتما بینتون فرق گذاشتن خودت میگی بهم زیاد توجه میکردن و اینا... چی بگم انشالله خدا دلشو آروم کنه بنظ ...

من ۷ ساله عروس خانواده شوهرمم...من اون اوایل ازدواجم خیلی اذیت شدم تااومد اینا یادبگیرن چطور باید با عروس رفتار کنن...بخدا یک چهارم اذیتایی ک من داشتمو این نداشت...یعنی اصلا نداشت...ولی باهمه اذیتاشون من همیشه احترام گذاشتم و ندید گرفتم حرفاشونو..اونام دیدن من اهل جنگ نیستم بیخیال شدن ...اینو همه جوره تو عقدش تحویل گرفتن خداشاهده خم ب ابرو نیوردم..تازه کلیم خوشحال شدم ک تحویلش میگیرن...اما هرچی گذشت و این بیشتر خودشو نشون داد اونا بیشتر ازش کنار کشیدن.

زیادی محلش دادین حالا شاخ شده براتون

دقیقا خواهرمم نطرش همینه...اون وقتی داشتم همه جوره براش خواهری میکردم(خود جاریم گفت تو خیلی خوبی حتی خواهرمم اینجوریدنیس برام)همه بهم گفتن نکن جاری قدر شناس نیس ولی من گفتم نه من خوب باشم اونم یادمیگیره...نمیدونم چی شد اصن همه چی برعکس شد