2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل منم همینه و دقیقا ساعت ۸ صبح با شوهرم دعوا کردم و قهر کرد رفت دانشگاه 

هر چی پس انداز میکنم نگه دارم برا خودم 

اما شوهر بی شعورم بهم پول نمیده منم مجبور میشم خرجشون کنم 

مشکل منم همینه و دقیقا ساعت ۸ صبح با شوهرم دعوا کردم و قهر کرد رفت دانشگاه  هر چی پس انداز میک ...

نزار بدونه پس انداز داری به نظرم همه خانما باید یه پول به عنوان پشتوانه برا خودشون داشته باشن

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...
نزار متوجه بشه ک پس انداز داری

خب بهش نمیگم که ولی وقتی حقوقش میدن میاد ۳۰ تومن بهم میده همه وسایل هم برا خونه خودش میخره ولی خب منم زنم آدمم پول لازمم میشه 

بخوای به اصلاح بدی ۳۰ تومن چیزی نمیمونه که 

بعد منم مجبور میشم پول های خودم خرج کنم 

نزار بدونه پس انداز داری به نظرم همه خانما باید یه پول به عنوان پشتوانه برا خودشون داشته باشن

من الان خواستم تاپیک با عنوان تاپیک شما بزنم اومدم دیدم شما روی 

بخدا اصلا سیاست ندارم 

الان مثلا مامانم یه چی میگه خوشم میاد منم میرم براش میخرم چون مامان دل خوشی از بابام ندید دلم میسوزه 

خودمم که تا یه پولی چیزی جمع میکنم به ماه نکشیده خرجش میکنم البته آدم ولخرجی نیستم اتفاقا تا یه چیزی بخرم انقدر دو دوتا چهار تا میکنم 

ولی درکل نمیتونم جمع کنم 

دوستم میگه ۳میلیون تو بانک پس انداز کردم شوهرمم نمیدونه 🤤🤤🤤

من چقدر خرم😖😖😖😖

صرفه جویی میکنم میریزم تو  حساب پس اندازم بمیرمم دس نمیزنم بهش😂😂😂

حساب بانکی داری ؟چه مدارکی لازمه برا باز کردن حساب ؟؟هر بانکی میتونی حساب داشته باشی ؟؟؟

بعد میشه توضیح بدی بلند مدت انداختی کوتاه مدت ؟