2777
2789
خوبه واقعا شانس آوردی همچین شوهری داری که زیر بار رفته ! که تو بچرخونیش 

شانس نیست کل خونواده پدری مادری فامیل همسایه همه اینجورین البته توایلام 

توشهرهای دیگه براشون عجیبه

👈👈👈👈👈👈

👇👇👇👇👇👇👇👇

میگویم استارترا

اگر برای کار خانه ناز کردیم و گفتیم دستمان درد میکند و شوهرمان بجای آنکه مرحمی ابتیاع کرده بر دست رنجورمان گذارد،  چنان بر رُخمان سیلی زد که یکی از شوی نوش جان نمودیم و یکی از دیوار، چاره را در چه میبینی؟؟؟

آیا همچنان ناز نماییم یا چنان بچه ئ آدمیزاد برخاسته و به انجام امور منزل مشغول گردیم؟؟ 

بسیار در این امر حیران مانده ام، استارترا مددی فرما و راه چاره ای بِنُما

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس نیست کل خونواده پدری مادری فامیل همسایه همه اینجورین البته توایلام  توشهرهای دیگه براشون ...

من یه پسر ایلامی رو می شناختم به نظرم خیلی زن دوست بود و خیل خیلی مهربون ! ولی من زیاد باهاش مچ نشدم ! نمی دونم چی بگم 

خاک به سرم الان پیاممو دیزم یادداشت خودمم کپی شده وسطش. بقران خوندمش الان بغض کردم باز .دیشب براش ی ...

منم اینجوری میشه مینویسم پیام های دیگه میاد جلو بعد میبینم پاک نیکنم چرا؟؟

منکه یه بار باخانواده‌ام رفتم مشهد بعد8 روز برگشتم دیدم لیوانی که توش آب خورده بودم قبل رفتن هنوز وسط هال یک سانت جابجا نشده بود

غذا هم که در حد تخم مرغ اونم یا بینمکه یا شل وارفته ولی پدر شوهرم خدا شانس بده همه کار میکنه یعنی در حدی که مادر شوهرم میگه سه تا بچه کوچیک پیشش میذاشته میرفته با خواهراش مشهد و سوریه و...

اصلا نگم بهتره😢😢😢😢😢

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من یه پسر ایلامی رو می شناختم به نظرم خیلی زن دوست بود و خیل خیلی مهربون ! ولی من زیاد باهاش مچ نشدم ...

کلا ایلامی ها همشون اینجوری نیستن فقط خاندان های بزرگشون زن دوستن 

عزیزم پدرشوهر منم همینطوره  من حتی شوهرم اولا خرید خونه هم سختش بود چون مامانش بخاطر مراعات پد ...

دقیقا ما زنها هستیم که مردها رو تنبل و تن پرور  بار میاریم

یکم از مردسالاری که قدیما رسم بود فاصله بگیرین...

اگه خانه دار هستین....همسرتون هم بیرون کار میکنه ....وقتی اومد خونه...چای و نهار رو خورد..استراحت کرد ....شما هم استراحت کنید...نه اینکه مثل فرفره فوری ظرفها رو بشورید...برای خودتون هم ارزش قائل بشید...اگه اون بیرون کار کرده ، شما هم تو خونه کار کردید...فرق زیادی ندارین...هر دو خسته این.

بزارین استراحت کنه...بعدش مثلا شما سبزی پاک میکنین...اون ظرفا رو بشوره(اگه سخته برعکس)

هر کاری شما انجام میدین ، یک کار هم بدین اون انجام بده

به مردها این باور رو ندین که کار خونه فقط مال زنه...زن و شوهر با هم و همراه باید باشن

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

شوهر اسمش بزرگه والا همون پسری که بزرگ شده ازدواج کرده 

زن باید همسر باشه از مادر عزیزتر باشه 

اگر شوهرت میره خونه مامانش اگر دوس داری باهاش برو یا باهاش کمتر برو بزار مادرشوهرت دلتگت بشه تا شوهرتم یاد بگیره دلش برات تنگ بشه 

بدبختی ما ایرانی ها همینه

یا از این ور افتادیم یا از اون ور

یا مرد سالاری یا زن سالاری

نمیدونم چرا انقدر انسان بودنمون و مثل انسان برخورد کردن با همدیگه انقدر عجیب و سخته

اون شوهری که هر چی زنش بگه، بگه چشم مرد به درد بخوری  نیست

اون زنی هم که هر چی شوهرش بگه، بگه چشم زن به درد بخوری نیست

بدبختی ما ایرانی ها همینه یا از این ور افتادیم یا از اون ور یا مرد سالاری یا زن سالاری نمیدونم چر ...

🙋‍ ایول حرف دلمو زدی 

الن اکثرا با ذلت شوهراشون و سالاری خودشون پز میدن 

ولی من از اول همدلی و همکاری رو دوس داشتم و یاربودن 

اصا حسوحال همدلی یه چیز دیگس خدایی 

منک ازاینک همش یک طرف بگه چشم یک طرف زحمت بشه اون یکی پا رو پا بندازه بیزارم 

شوهرم کل حقوقش رو ازهمون نامزدی بهم دادن گفتند خرجش میکنی پس انداز میکنی و...باخودته  چون سبک ...

عجیببب دلم برا مرداتون سوخت

مرد باید هم احترام ب زنش بزاره هم مردونگیش حفظ کنه 

مرد باید جنم داشته باشه

البته سلیقه ها متفاوته