2777
2789

من از اوایل زندگیم تاالان اصلا خانه داری نکردم بااینکه نظم انظباط براش مهمه بهش گفتم خودت برو وسایلایی خودتو یه گوشه بزار هی ازم نپرسی این کجاست اون کجاست منم فقط اشپزی میکردم ویکسال تمام ازش کارمیکشیدم 

بدم میاد مرد فقط کار بیرون کنه بهش گفتم باید دونفره باشه هرکاری 

اگر اوایل زندگیتونه بزار مرد فکر نکنه خانه داری یا کار خونه وظیفه زن است 

باید اوهم سهیم بدانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کارخونه واقعا نشونه بردگی ادماس؟؟من ک خداگواهه صبح ک بیدار میشم با عشق و لذت به تک تک جاهای خونه ...

منظورم به اون خانمه که میگه :مگه برده گرفتین که مردا تو خونه کار کنن؟

خب پس ما چی ؟ما برده ایم که کار کنیم؟

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
منظورم به اون خانمه که میگه :مگه برده گرفتین که مردا تو خونه کار کنن؟ خب پس ما چی ؟ما برده ایم که ک ...

من کار خونه تنها رو نگفتم برده گیری. اگر خواستی بفهمی کامل پستمو بخون

شاید واقعا زانوهاش درد میکنه. علت اینکه زن های ایرانی بیشترشون تو سن 50 به بالا زانودرد و کمردرد دا ...

باتوجه به گفته اون کاربر ک گفتن هیچ کاری نمیتونه بکنه.این امار رو شما از کجا دراورذی؟؟چرا هرچی میشه میخاین شان و منزلت یه زن ایرانی رو همه جا پایین بیارید؟؟

نه من خانمم. ولی ناحقی ناحقیه ربطی به جنسیت نداره. یه کم وجدان هم خوبه 

باید عدالت باشه

مرد چون بیرون از خونه کار میکنه دلیل نمیشه تو خونه دست به سیاه و سفید نزنه...باید به خانومش کمک کنه

اگر هم زن شاغله که باید برابر با هم تو کار خونه کمک کنن...تازه زن بچه داری هم داره

امام علی ع وحضرت زهرا س باهم کارهای خانه رو میکردن 

اگر شوهراتون مذهبی هستن اینجور چیزا رو میدونند

امام علی برای بانو س عدس پاک میکرد سخت تراز مردای پشت میزیمون کارمیکرد ازما ثروتمند بودن با اون خستگی ها ناز بانو وبازی بچه ها نیازهاشون رو برطرف میکرد 

باید برنامه زندگیتون دس شما باشه نه مرد

باتوجه به گفته اون کاربر ک گفتن هیچ کاری نمیتونه بکنه.این امار رو شما از کجا دراورذی؟؟چرا هرچی میشه ...

شان اش با کار خونه بالا میره؟؟؟؟

مگه چی گفتم که پایین آوردم؟؟؟؟ 

اگه خانم شاغل باشه بله، کار خونه باید تقسیم شه، اما روی صحبتم با خانم های خانه داره، یعنی شوهر هم کار بیرون بکنه هم کار خونه؟ انصاف و انسانیت کجاست پس؟ناز اون وقت چرا؟  

اصلا کار خونه مگه کاری داره؟ نه مغز میخواد نه فکر، فقط فعالیت بندی ضعیفه

چرا باید از محبت همدیگه سواستفاده کنیم اخه

من شوهرم وقتی میاد خونه غش میکنه از خستگی.

بدش هم میاد من برم اشپزخونه .توی سینک پر ظرف هم باشه میگه فردا بشور الان من خونم پیش من باش

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹