2777
2789
ای بابا شوهر من که خیلی تو خونه تنبله. ی بلایی سرم آورد از کمر درد داشتم میمردم کلا فقط ی روز غذا در ...

اشتباه از خودمونه نباید بکنیم بخدااا مردا نفهمن والاا مهر محبت حالیشون نیس اصلاا 

شوهره من یه چند وقت یه چندتا غذا یاد گرفت درست کنه حالا هی منت میراره مگه کار داره تو انقدر ناز میکنی فکر کن اینم تشکرش. 

کمکم انجام میده مثلا اون اشپزی میکنه من ظرف های جلو دستش و اون وعده رو میشورم یا برعکسش من اشپزی میکنم اون ظرف میشوره، جارو برقی میزنم اونم دستمال کشی میکنه.. پریودی و سرماخوردگی روز اول دوم معافم کلا😆😆😆

مشاوره پوست و مو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هردو بیرون کار می کنید و با کمک هم دارید زندگی را می سازید از ایشون هم بخواین تو بعضی کارهای خانه کمک کنند ولی جوری رفتار نکنید که زده بشن یا فکر کنند دارین سو استفاده می کنید

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو

از اول ازدواج نباید زیاد کار کنید که براشون عادت نشه.بعضی خانوما فکر میکنن اگه خیلی خونه دار باشن و از هر انگشتشون ده تا هنر بریزه شوهرشون میگه دستت درد نکنه.

درصورتیکه اینطور نیست...هر کاری انجام بدی میشه وظیفه ات...قدر نمیدونن.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
اشتباه از خودمونه نباید بکنیم بخدااا مردا نفهمن والاا مهر محبت حالیشون نیس اصلاا  شوهره من یه ...

خخخخ چ پررو.اره شوهر منم میگه غذا یادم ب ه وقتی نیستی بتونم درست کنم گشنه نمونم.اما آنقدر تنبله که نگو.مگه یاد میگیره.اره مقصر خودمونیم.من خودم حتی مریض باشم دلم طاقت نمیده خونه ام مثیف باشه یا شوهرم بیاد غذا نداشته باشه.بخاطر همین عادت کرده که خودم کارارو بکنم

عروس ما بخار شور نميكشه

ميگه زانوم درد ميگيره 

اون روز برادرم به من ميگفت بيا تو بكش 

من مونده بودم خانومش زانوش درد ميگيره ،زانو من درد نميگيره؟؟؟ 

يا سيب زميني رنده نميكنه 

ظرف هايي كه ظرف شويي نميشوره رو نميشوره 

و خيلي كارهاي ديگه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

خب اگر خانه دارید چرا کار نکنید؟؟!! 

واقعا چه تزهایی میدید بدبخت مرد تو این گرونی کم مسئولیت داره کم درگیره حالا بیاد ظرفای ناهار شما رو هم بشوره. شوهر کردید برده نگرفتید که. 

آخرم تقی به توقی میخوره مهریه رو با نفقه از حلقومش میکشید بیرونو خانواده ش رو هم که کلا غلط کرده نباید ببینه!!! چه عجیبید 

خب اگر خانه دارید چرا کار نکنید؟؟!!  واقعا چه تزهایی میدید بدبخت مرد تو این گرونی کم مسئولیت د ...

شما مرد هستید؟

مگه مردا برده گرفتن که ما همش کار کنیم؟

عروس ما بخار شور نميكشه ميگه زانوم درد ميگيره  اون روز برادرم به من ميگفت بيا تو بكش  م ...

خاک برسر همچین زنی کنن ک برای زندکیش حاضر نیس از خودخواهیاش دست بکشه.لیاقتشون همینه ک یه هووی کدبانوی نمونه سرشون بیادتا درس عبرتی برای ایندگان باشد😜

عروس ما بخار شور نميكشه ميگه زانوم درد ميگيره  اون روز برادرم به من ميگفت بيا تو بكش  م ...

جاروبرقی میکشه زانوش درد نمیگیره

شما مرد هستید؟ مگه مردا برده گرفتن که ما همش کار کنیم؟

مگه کارخونه واقعا نشونه بردگی ادماس؟؟من ک خداگواهه صبح ک بیدار میشم با عشق و لذت به تک تک جاهای خونه سر میزنم و مرتب میکنم. و نظافت رو انجام میدم.یعنی من برده هستم؟؟؟

خاک برسر همچین زنی کنن ک برای زندکیش حاضر نیس از خودخواهیاش دست بکشه.لیاقتشون همینه ک یه هووی کدبانو ...

شاید واقعا زانوهاش درد میکنه.

علت اینکه زن های ایرانی بیشترشون تو سن 50 به بالا زانودرد و کمردرد دارن همین کارهای خونه هست...تو کشورهای دیگه آمار خیلی کمه

حالا مثلا خونه برق نزنه از تمیزی چی میشه؟

هفته ای یکبار تمیزکاری و دوبار گردگیری کافیه