2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسیکه درباره اصول  و مایحتاج  و  نیازهای اولیه زندگی  خست ب خرج بده !

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

كسي ك برا موضوعي ك پيش اومده دلش نمياد خرج كنه و بعدها مجبور ميشه بيشترش رو خرج كنه

مثلا يكي بود ده تومن پول داشت ميتونست مهريه زنش رو بده و راحت طلاق بده و زندگي كنه اما اينكارو نكرد تا حكم جلب براش گرفتن و فراري شد و الانم در ب در صد برابر اون پول رو خرج كرده ازدواجم نميتونه بكنه ...

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

مادرشوهرم

مثلا پدرشوهرم هزجی که بخره دقبقا باید نصف نصف قیمتشو به مادرشوهرم بگه خریده وگرنه سکته میکنه

ماها هرچی میخریم رنگش سرخ زرد سفید میشه از حرص

همشون هم میدونن خیلییییی خسیسه

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

مثلا بچشو ببره فروشگاه ولی بهش تعارف نکنه چیزی لازم نداری عزیزم.

یا اجازه نده چیزی برداره و پولم داره البته

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

پول زیاد داره لباس کهنه دختراش میپوشه همه به پول مال ثروت میشماسنش هر مراسمی میره مثل گداهاست چیزی که درست میکنه اگه ازش بمونه یکسالم ازش بگذره دور نمیریزه گرمش میکنه میخورش 

کسی که پول خرج کردن رو اسراف میدونه خسیسه مثلا اگه یه روز بجای نهار پختن بخوای از بیرون غذا بگیری بگه حیفه پولم بیخود خرج میشه یا بجای جنس با کیفیت میره جنس بی کیفیت ارزون میخره یا نمیتونه چیزی که مدت هاس غیر قابل استفتادس رو دور بندازه کلا از خرج کردن و دست و جیبش کردن بدش میاد  

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

خسیس اون گاویه نامزدشو میبره کافی شاپ میگه بیاد دونگتو بده

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤