2777
2789
عنوان

وام 120 تومنی بانک مسکن برا زوج اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 29 پست

اگر می تونین وام پنج ساله بانک ملی رو بگیرین، وقتی حساب میکنی سود هردوشون سمیه، با این تفاوت که با وام مسکن، سندتون بله مدت ده دوازده سال توی دست بانک می مونه، ولی با وام بانک ملی دیگه سندت دست خودت، وامها هم زودتر تموم میشه 

قسط وام مسکن تقریبا 800 هست

خدایا کمکم کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سند نباید بنام بخوره... باید با حضور نماینده بانک بنام بخوره واینکه تاحالا سند ملکی بنام وا ...

آره منظورم همین خونه ای که میخوای برای خریدش وام بگیری ، اول باید سندش رو بنام بزنی، نمیدونستم نماینده هم باید باشه خخخ

خدایا کمکم کن...
خیلی سخته اصلا دیگه انگار نمیشه صاحب خونه شد 

ماهم چند ماه پیش خریدیم با 60 میلیون وام البته با اوراق... خیلی هزینه اوراق و بانک و اینجور چیزا شد الانم کلی قسط میدیم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
اگر می تونین وام پنج ساله بانک ملی رو بگیرین، وقتی حساب میکنی سود هردوشون سمیه، با این تفاوت که با و ...

این شرایطش چیه؟

چه قدر سپرده توبانک ملی باید داشته باشن؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اگر می تونین وام پنج ساله بانک ملی رو بگیرین، وقتی حساب میکنی سود هردوشون سمیه، با این تفاوت که با و ...

چقده شرایطش چیه چندتا ضامن میخواد سپرده میخواد یا نه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اوراق چجوریه؟ اصلا وامی هست که بدون سند بشه گرفت؟؟

نه اونم شرایطش مثله همون وام مسکن فقط لازم نیس دیگه پولت یکسال تو بانک باشه باید بجاش اوراق بخری

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹