2777
2789
عنوان

داغونم

152 بازدید | 13 پست

سلام پسرم دوماه و ده روزشه یکماهه که درست شیر نمیخوره همش دو دقیقه اونم با جیغ و فریاد و یه عالمه راه بردن و آهنگ گذاشتن خسته شدم شیشه شیرم نمیگیره حتی نبات داغم که خیلی دوست داشتم دیگه نمیخوره دارم دیونه میشم کارم شده گریه با قطره چکون و قاشق و ایناام میندازه ته حلقش انگار که خفه بشه چه کنم توروخدا به دادم برسید خودمم مریضم دیگه توان ندارم یکی از فامیلای همسرمم یک ماه قبل من زایمان کرده خانواده شوهرم همش امیرعباسمو با اون مقایسه میکنن روحیه امو از دست دادم افسرده افسرده هیچ کس و ندارم تنهای تنهام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پسر منم دقیقا اینطوری بود شیر خودمو که اصلا نخورد شیر خشکم که درست میکردم یه میک میزد اینقد گریه میکرد یه نفس انگار که خدایی نکرده نفسش هر ان ممکن بود قطع بشه

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

چن جادکتر بردم سونو اینا دادن گفتن سالمه هر چی دارو  اینا هم میدادن اثر نمیکرد منم که همش کارم گریه بود دوماه تموم بچم جلوی چشم کباب میشد از بس گریه میکرد دیگه شب و روز نداشتیم خلاصه به دکترش زنگیدم گفتم اخه این شیر خوردنی گریش شروع میشه بعد دکترش گفت که حتما به پروتیین گاوی حساسیت داره یه شیر نوشت با پایه سویا از وقتی اون شیرو بهش دادم انگار اب روی اتیش ریختی دیگه خوب شد

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
اصلا شیرخشک و نمیخوره هر چیزی حتی آبم بره تو دهنش جیغ میزنه شیشه رو خالی بزاری دهنش قشنگ میخوره یا پ ...

دهنش زخم نیس 

احتمال حساسیت و رفلاکس هست بنظرم

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
اصلا شیرخشک و نمیخوره هر چیزی حتی آبم بره تو دهنش جیغ میزنه شیشه رو خالی بزاری دهنش قشنگ میخوره یا پ ...

سلام نی نی شما شیرخوردنش خوب شد چیکارکردی؟ میشه بگی اخه پسرمنم همینه

سلام نی نی شما شیرخوردنش خوب شد چیکارکردی؟ میشه بگی اخه پسرمنم همینه

سلام عزیزم خیلی دوره سختی بود تا پنج ماه و بیست روزگی با قاشق بهش شیر دادم اونم با گریه جیغ میزد ولی من مجبور بودم  پنج ماهش که شد غذا کمکی رو شروع کردم دو هفته بعد خوب شد و شروع کرد شیر خوردن ولی الان که یکسالشه خیلی وابسته شیر شده