پسرم اصلا مسئولیت پذیر نیست هر چی ورمیداره یکی باید پشت سرش جمع کنه ، سپردنی که جمع کن هم باز جواب نمیده یادش میره.انقد تکرار میکنم خودم خسته میشم.زیاد به حرفمون اهمیت نمیده فقط وقتی زیاد احترام میذاره و حرف گوش کن میشه که کار داشته باشه.دائم با موهاش ور میره ،دستشویی شو نگه میدارم تا دقیقه نود.
راهنماییم کنین لطفا
خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
هرکار اشتباهی.که انجام داد نسبت به پسرت بی محلی کن
بچه ها عادت دارن هرچی بیشتر بهشون گیر بدی اینکارو نکن همون کارو انجام میدن
یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
بعضی چیزا که مهمه دلم نمیاد پیش دیگران کوچیک بشه، اما بقیه رو نمیکنم ولی باباش متأسفانه اصولی ها را نمیکنه غیر منطقی ها و چرت ها رو انجام میده و کار رو خراب میکنه
خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
امروز تحقیق باید انجام میده بد حرف زد باهام بعد کلی معذرت خواست خواستم عذرش رو بپذیرم ولی کارش رو انجام ندم دلم نیومد امتیاز کلاسی رو که براش خیلی مهمه از دست بده