2777
2789
عنوان

عشق

116 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من تازه واردم  نزدیک سه سال هست که نی نی سایت وتایپیکاشو دنبال میکنم اما خب تازگیا عضو شدم..بچه ها من یه مشکل خیلی جدی دارم کسی میتونه بمن کمک کنه یا تجربه ای مثل من داشته..من به یکی چن ساله علاقه مندم وخیلیم دوسش دارم اما هیچوقت بهش نگفتم.. یبار تا مراحل آزمایش خون باکسی رفت وبهمش زد ..بد از اون قرار شد بیاد خواستگاری من اما اطرافیان بد ذات نذاشتن به هر صورت .. همه بهم میگن باید فراموشش کنی و منم تو شرایط بدیم والکی دارم خواستگارامو رد میکنم..جز اون نمیتونم به کسی فکر کنم شب وروزم شده گریه فکر ایکنه باکسی دیگه زندگی کنم روانیم میکنه..اگه کسی همچین مشکلی داشته میشه بمن بگه چیکار کرده..در ضمن راجب اینکه برم روانشناس هم باید بگم خودم روانشناسم متاسفانه...

دوست دارمت...اما ندارمت...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی شرایط مشابهی بود من فراموش کردم یاد گرفت دل هم نبندم خودت مشاوری دلیل نمیشه نری مشاوره شاید ی نفر ...

من هم به همین دلیل گفتم از بقیه بپرسم که چطور تونستن بگذرن چون واقعا سخته..

خودش در جریان نیست؟

ولی بقیه در جریان هستن که میگن فکرش رو نکن؟

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

دوستش داری

نمی‌تونی فراموشش کنی

قرار هم بوده بیاد خواستگاریت

اطرافیانت هم میدونن راز دلت رو.

برو بهش بگو،نه خودت بری، کسی رو بفرست تا تکلیفت مشخص بشه. یا میشه یا نمیشه، ولی بهتر از این وضعیته.

آخه زندگی توی این سیکل معیوب آزاردهنده‌ست.

منظورم از بقیه دوستانم هستن عزیزم 

بله عزیزم، خواستم بدونم درست متوجه متنت شدم، واسه این پرسیدم.

دوستات حرف خودشون رو میزنن، تو هم زندگی خودت داری، آخه این وضعیت بلاتکلیفی سخته.

به هر حال یا بزارش کنار، یا بگو و تکلیفت روشن کن 

دوستش داری نمی‌تونی فراموشش کنی قرار هم بوده بیاد خواستگاریت اطرافیانت هم میدونن راز دلت رو. برو ...

آخه هیچوقت توان نه شنیدم ازش ندارم..ممنونم از جوابت عزیزم💜

ما افراد عادی هستیم و روحیاتمون متفاوت ب نظرم تو نی نی سایت کمک خاصی ب ادم نمیشه نهایتا بتونی نظر بقیه راجب ی تیکه لباسو پرسید

در کل خواستگاراتو الکی رد نکن ک ممکنه پشیمون بشی اگه شما رو بخواد باید میومد یا باخودتون حرف میزد و عشق ی طرفه نافرجامه و جز پشیمونی چیزی نداره زمان پایین اومدن تب